Monday, February 8, 2010

Seyes takleh lawan die punyer penangan~!!!

Pas dating kat tempat X dengan X, aku tak pulang ke rumah. Sanggup aku balik semula ke Putra Perdana sebab nak nengok anak Bobby yang betol2 kali ni baka Bobby.

Mak aiii~!!! Evil giler comel die~!


Cube teker bape umo die? Tiga minggu! Gemok nak mampos,tapi yang paling best bulu die macam kapas~ Lembuuut aje (Buat suara penjual kopok lekor di Taman Maju) Besar kan? tengok die ngan Putih tu~


Telinge pon tak terbukak lagi die ni, tapi buas die memang takleh blah.


He's affectionate... But only to my dad. Kalo lepas je kat tengah2 umah, di emesti cari kaki ayah aku, then kelengkoi kat situ. Tolonglah buat camtu kat aku, best sikit~


Ni kirenye baru seminggu dapat bukak mate. I think he's experiencing seeing the world, that's why sangat nakal.


Wanna know his name? Putra. Sempena namer Putra Perdana tempat baru family aku berpindah. But I wanna call him Michael~ Huhu~ rasenye mane lagi hot?

Tengokla video ni, time Putih and baby baru datang. Bobby sangat lonely kot dua minggu tak jumpe mane2 family die, tapi Putih is extremely tired after 5 hours ride. Jangan lupe tengok perabih, ade baby kecik kat 30 min terakhir!


Okieslah, tak sabar nak nunggu minggu depan balik Puchong, nak main ngan MICHAEL (Bukan Putra)!!!

Till then,
Ciao~!

-Izzuan-

7 comments:

siti murni ishak said...

MICHAEL punye mata yg sangat cantik...:-)

aNnAs said...

~ Lembuuut aje (Buat suara penjual kopok lekor di Taman Maju)


hahahah..teringat kat pakcik jual kopok lekor 2..=b

AlexAlabasta said...

Betul, haha~! Bulat aje and innocent~

Aah, Annas. Rindu dowh UTP~

ayahchak said...

Let me spell his name again P.U.T.R.A !!!... putra cute boleh...baby putra boleh...and so on .. always must add putra. Putra michael?? hmmm... sat nak tanya dier..

AlexAlabasta said...

No, namer die Mikail Putra Mat Sinin bin Ahmad Borhan Boestamam a.k.a namer glamer - Michael~

syahirah alyahya said...

ez ur kitten cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeee n tembun!

AlexAlabasta said...

...dan jahat! Haha!