Saturday, February 6, 2010

Starting new life in Puchong

Aku balik Puchong arini, nak kene babysit dak gemok Bobby. Mak abah balik Penang amek Putih ngan baby baru (Yang sangat comel!!!) Cis sungguh Bobby, kaco plan aku nak gie dating je!

Oh ya, aku tak post gambar rumah Puchong aku lagi! FYI, skang family aku dah duduk kat Putra Perdana, Puchong yang (agak) dekat ngan IOI Mall tuh. Dh dua minggu duduk. Here are some of the house pics.


Laman die luas sangat, leh panggel Persatuan Surirumah-surirumah Mengumpat Puchong buat meeting!




Pandangan masuk ke rumah




"Sat! Sat! Nak kemaih~"
Berlaku jujurlah Anith, hang masih belum layak menjadi Desperate Housewives




Nek tangga. Diorang tinggalkan lukisan bunga, taktau nak hias camne lagi~




Ruang tengah bahagian atas aka Ruang yang bakal semak


Beginilah rumah kami sekarang! Yeay~! Tak buat ape2 lagi sebab baru sangat duduk and abah is also trying to stabilize still. But we kinda love it here. Quite peaceful, sejuk, and banyak facilities berhampiran.

Ape2pon, doakanlah keberkatan dan kerahmatan kami memulakan hidup baru di sini~ Mekaseeeeyyyyhhhh~~~~

-Izzuan-


Bobby yang tido majok sebab kene tinggal and worse, dijaga dek aku, muahaha!

3 comments:

oYaMa said...

oh hoi..puchong dekat ngan tempat aku tinggai lani~

AlexAlabasta said...

Seyes?! WEyh Zul, hang dudok mana?!

Achan Sinclair said...

welkam to kl..pakatan org penang lari dr penang..haha