Friday, August 7, 2009

First week

Finally! Okies, actually sebab arini memang cuti + orang ramai balik + aku tak balik + takde keje nak buat, so aku melepak di lab komputer kat secreatariat office, so dapatla hapdet sikit kat sini. But this time just untuk first week je la dulu k?

The first week is all around yourself and ice breaking. Time2 nie segan2 cat lagi, tapi tak lamer pastuh dah ilang dah kemalu-maluan. Haha~ During this week (Minggu Pemangkin Diri), I was in Group M alias Marvellous (Marvellous gitu!)

I like the class simply because it was very interactive. Students tak malu nak bangun bertanya dan menjawab soalan. Actually untuk collect mata untuk group sendiri but the objective is clear, to make students more proactive. Aktiviti kitorang bukan setakat dalam kelas je, ader gak kuar-kuar, merangkak sane, merangkak sini. Tengok baju pon dah tau kan?


They're bunch of nice people, my Marvellants. Hehe~ Seronok duduk ngan team aku nih sebab ramai kanak-kanak gigih. Sayang time treasure hunt terstuck sikit, kalo tak dah dapat hamper, huahua~ Ape2 pon korang memang best!

Nway, nak cer pasal tempat makan, Anjung namanya. Setakat ni makanan memang memuaskan. Menu die standardla, nasi putih. Dah nama pon orang Melayu kan? My feveret menu is sup tulang, ketam masak lemak, daging bakar air asam. juga ada servis kalau nak makan order, bukan buffet, but yang tu kene bayar la, haha~


Satu jer yang aku tensi ngan tempat makan die. Lagu latar die samer jer tiap-tiap hari~! Ala, yang muzik Arab tu~ Bosan dowh! Bosan~!!!


Okies, untuk kali ni aku hapdet sampai sini dulu, nak pi decorate office sat ngan dak-dak company. Nanti aku nak hapdet pasal minggu bahasa inggeris dan kamar beradu kami.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

2 comments:

nisa' said...

nymq!!! tgk aktiviti tu terfikir "mesti nymq makin kurus ni"..

then tadaa.. bile tgk menu "rasenye nymq makin gemok ni"
hehe.. gurau =)

AlexAlabasta said...

Apekah pendapat anda setelah menyaksikan NymQ d CHNacellor hall tadi? Naik ke turun? Hehe~

Miss ya lah, Nisa'!