Tuesday, July 28, 2009

Salam rerakan, muahaha~!

Sorry sesangat lama tak update blog. Sekarang duduk dekat Trolak nih, dan kalo cakap pasal Trolak, maskot Digi kaler kuning tu pon tak tau nak datang. So, he won't follow me~ (Baca dalam nada I Will Follow Him)

Anyway, I'm having a great time here. So much new thing learnt, so many new friends met. Although ada times rasa macam tertekan sikit tapi everyday is a new fun day.

So, what do we do here? Basically we were trained to be an asset for companies that we will be serving aka working for, hehe~

Setakat ini, baru dua program kitorang lalui, first one is Program Pemangkin Diri (Macam motivational program la) selama seminggu. Now tengah masuk kelas English For Business Life, belajar bahasa inggeris dan cara nak communicate dengan lebih konfiden. Pasnih banyak lagi program nak berjalan.

Penat? Seriously penat! Tidur pukul 3 pagi tu satu perkara biasa dan bangun seawal pukul 6 is a must.

Nanti-nanti I will add pictures of me and my friends here. Dah dapat lappy nih, hehe~ But broadband kat sini sangat menyedihkan. I will try my best to be in here as often. Thanx ya yang bagi komen tapi aku tak dapat balas lagi. Nanti-nanti I will get to you~

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

4 comments:

Asfa Asfera said...

Wah.. macam menarik & mencabar. Semoga Nyamoq enjoy life kat sana.

filz said...

Nyamoq~
missing you and your entry maa.. huhu
take care kat sane ye.
and thanks for everything ;)

Hannah said...

gd luck nyamouQ~ btw, trolak kt mane?? wahh, bgn awl tido lmbt.. =P~ chiy0kk2 n have fun

AlexAlabasta said...

Thanx guys. Miss yallz so much~!