Friday, July 17, 2009

Ufff~

Jumaat malam Sabtu yang bosan. Akuu tak dapat nak reply comments korang buat seketika, internet connection kat sini agak teruk, nak bukak satu-satu page pon amek dekat 2 minit. There's only a certain area here yang ada wifi and I am using someone's lappy+malas nak jalan jauh-jauh.

GEMS? Nice. Makanan superb, bilik nice, kelas best. Setakat ni baru kelas pemangkinan diri, but banyak gak la input. I can say the motivator pandai buat kelas selama 9 jam sehari still interesting dan tak pernah membosankan.

Kawan-kawan? Ramai la yang aku kenal dan baik, tapi belum jumpa klik lagi, haha! Susahlah, semua nak travel in 5, kereta la katakan.

Got a postcard from Mareena. Thank you dear. If you ever read this, I wanna say I miss you too~XOXO!

...Bila lah boleh balik Penang ambik motor?

-NymQ-

3 comments:

umi_e said...

selamat berkursuslah ya...

cendawanintim said...

papepon, jaga diri, jaaaaaaaaaaaaaangan noti2!

AlexAlabasta said...

Mekasih kak-e and kak Cendawan~!