Friday, July 10, 2009

Cuti

Ek? No! Bukan cuti mai bulan!!! Hangpa ni, loklaq sangat aih!!!

Dak aih, ni che' nanti takdak lama, pi GEMS kat Trolak. Che' guna desktop, so tak dapat la nak memblog buat bebeghapa ketika. Tengah melontaq joghan dekat Dato R, haghap2 dia beli seketoi laptop kat che',bolehla che' update selalu kat sana, haha~

Jumpa lagi ya semua? Semayang jangan tinggai, berhati-hati di jalanghaya~

Ciao semua!

-NymQ-

6 comments:

Charlz said...

Trolak? waaaa.. nyamouq.. sapa lagi yg dapat? huhuhu.. din noe that u dpt.. n so fast the 3rd batch kan yg ni? I thot sept is the enxt batch after yg kat SP yg kita apply tu...

anyways, have fun n goodluck!! XD

cendawanintim said...

selamat bercuti..jangan noti2!

izza` said...

jangan gedik2 ngan 'laki' lain kat sane ye~~~!! *jerit kuat2* XD

umi_e said...

selamat berkursus ya :)

ayahchak said...

Laptop kalo mao...kena turunkan berat badan 10kg.Baru elligible nak menang ... first prize.Baru leh kontrol macho daa. asyik perut dok maju kehadapan.( petikan dari Datin Z)

AlexAlabasta said...

This is actually the second batch. Dont worry, ull be called soon~

Mekasih Kak Cendawan, baik!

Izza nie...bocorkan rahasyah pulok! Hahaha~!

Mekasih kak-e~!!!

Huahuahua, dah dapat lappy!