Friday, July 10, 2009

Tepuk, tepuk. Tepuk, tepuk pengakap kat youallz~!

Okaylah result I kali nie, penat bersengkang mater sampai inner eyes I yang baby blue nih bertukar hitam, nasib baiklah I lulus semua paper. Alhamdulillah~ (sambil membuat suara wanita bertelekung dalam filem 'Man Laksa'.

Nie budak nie buat muker tekun ape?!

Youallz nak tau ke results Kak SabSal? Tak payahlah dek non, I tak gempak pon~ Bolehlah cukup-cukup makan nak kerja balik kat Lorong Haji Taib. Gitewww? Mau ditonyohnye muka I dek Mem Besar kalau bekerja di tempat yang mulia itu.

Tahni-ah untuk youallz-youallz, I tau semua gempak-gempak.

Yang maseh study, semester depan buat lagi baik okay? I doakan youallz akan terus berjuang dengan gigih agar tidak membazir duit PETRONAS, MARA, PTPTN ataupon FAMA. Studylah awal-awal, malam-malam takde keje tu apekate amek sepuluh minit bace slides subjek atau summary chapters sebelum sambung balik tengok video-video dalam folder 'Kuih-muih tempatan' youallz. Kan bagus? I rugi tak buat dulu sebab I malas, youallz jangan malas-malas ye?

I juga doakan youallz akan terus bersahabat, mengharungi hari-hari belajar dengan gembira dan terindah. Build your memories while you can! Although I dah takde, I pray youallz will always love our Uni.

I dah pencen dah bende-bende macam nie, huaaa~

Yang nak grad dengan I nanti,moga kita berjumpa semula! I really wanna see you fellaz, abes konvo kite baling topi dekat blok 1 dan 2 ye youallz? And I pray youallz dapat kerja-kerja baik, kerja baik-baik dan baik-baik dengan rakan kerja youallz. Niat kite kerja janganlah sebab nak cari duit je, niatlah untuk kesejahteraan keluarga, agaam, bangsa dan negara. Berkat youallz~! Orang kate ape kalau kerja berkat youallz? Yess, kerja pon jadik best~ Tak gitu? Gitewww~~~

Tidak dilupakan untuk yang sambung Master. Youallz lucky dapat sambung belajar awal, so belajarlah dengan bersungguh-sungguh!

Dah aminkan ke doa-doa I untuk youallz? Rugi tak amin~ Kejap je nak amin, dua saat je pon. Amin cepat!

Jadiklah seperti pelajar cemerlang ini!

Okaylah, ngantox dek non. Esok I nak gie Trolak. GEMS memanggil 'Lai la! Lai la!' dari sane. Doakan kesuksesan I menghabiskan duit kerajaan dengan amanah ye?

Salam sayang untuk semua,

-SabariahSalamiahHassan-

Miss this place already~

4 comments:

izza` said...

Izza Likes Your Post :D

Hannah said...

gmbr batch! its a must! hehe.. izza, tukar laa letak ur option to comment as new window.. office nehh block.. xle komen ur blog klu xwat comment in new window.. &^*^$ to blocking.. XD~

AlexAlabasta said...

Thanx Izza~

Yes, its a must, Hannah!

Anonymous said...

haih nymq..
lama x jengok blog hg nih..
rindu plak aku kat pic aku nie..haha.. :D