Wednesday, July 1, 2009

Sometimes merepek itu macam makan kerepek

1. I am jobless currently. Tiada lagi dokumen baru untuk ditranslate dan saya dalam keadaan papa.
2. Kalau dapat anak perempuan, saya nak letak nama anak saya Habibah Ling-Ling Jenab Umi kalthom.
3. Kalau dapat anak lelaki, saya nak letak nama Mikael.
4. Tengah berhajat nak beli kamera baru sebab Olympus 710miu saya tu dah mula pejam celik pejam celik. Bukan DSLR kot, maybe Olympus PEN je. Tapi saya tengah papa sekarang!
5. Hari tu saya tolong makcik lintas jalan, dia tanya saya dah ada girlfriend belum. Pergh makcik nih!
6. Cuak sebab PETRONAS panggil ke KLCC 6hb Julai ni. Chit-chat session saja pon, bukan interview. Tapi masih cuak sebab tidak tahu kenapa dipanggil. Oh ya, aku dengan Imam. Apa-apa pon, doakanlah kejayaan kami~!!! Please, I really need your prayers~ (Giler begging)
7. Sekarang ni sebab sangat bosan di rumah, saya tertunggu-tunggu kalau ada kerja oleh mak ayah untuk dibuat. Kadang-kadang bancuh teh pon saya rasa seronok!
8. Disebabkan kawan-kawan yang kurang di pekeliling, saya sanggup naik motor redah mana hala untuk jumpa kawan. I am a loner now!
9. Nampaknya Bubbles pon perlu diberikan kepada orang. Siapa nak anak kucing putih? female dan aktif!
10. 12hb Julai pula akan pergi GEMS Trolak. Dengan En Bonet, yeay~!
11. Saya sekarang malam-malam layan Sutun dalam Youtube. Kelakar syalll~!!!
12. Saya juga telah berjaya merampok Nokia navigator daripada ibu saya. Tenkiu mami dier~
13. Mamak barber potong rambut saya sangat pendek! Geram betul dengan dia~!!!
14. Kalau panas, malam-malam saya terjah bilik mak ayah, tidur atas lantai. Bila lah la nina nak sampai?
15. Saya yakin ada yang rasa pelik dengan penyataan no.14 saya.
16. Mild Seven dah habis, saya perlu beredar ke kedai Apek "Tak payah plastik ah?"
17. Kan baik kalau ada sejuta lagi manusia macam apek ni yang hafal dan faham citarasa pelanggannya.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

11 comments:

Bajet said...

Good luck Nymq. Semoga ko berjaya. Amin.

izza` said...

nak bubbles! XD

Kersani said...

all the best bro!

:D

AlexAlabasta said...

Arigato for the wishes~

Nak ke? Camne nak amek?

Achan Sinclair said...

maik kl gtau..bule lpak2

Half said...

aku agak pelik no 14 tu tp xpe la..
biase la kan, klu bilik mak bapak org lain lgi la aku pelik..

pasal makcik lintas jlan tu..
aku rasa die nk offer anak die jadi isteri ko.. wiwit

AlexAlabasta said...

Baik, Acan! aku pon cam nk lepak kl sehari dua di umah Kay. Apa2 aku roger~

Anak die?! Uih, giler tahun 60-an!

Hannah said...

NyamouQ! Gd luck.. hehe..
siyes, jgn namekan anak p'puan anda sebegitu.. ohoh, nk men2 ngan bubbles je.. =P~

nisha said...

i 2nd that..jgn namakan anak pompuan ko cmtu..

yg nama lelaki tuh agak okeii..huhuhu

owh, gud lak weyh...

mungkin ko takyah inteview2 ni, terus borak2 je..

mane taw terus dapat keje..

AlexAlabasta said...

Arigato lahi~!

And...

Nape takleh lak?!

Kalau camtuh, nak tukar Jamilah Booty Hendut Seri Kiambang

Anonymous said...

nyam2..gudluck..aku rase ko dgn imam dpt keje dgn pet la..amin..