Friday, May 1, 2009

Terase macam nak menyepak tong sampah bersih!

"Apekejadahnye malam2 buter ko pakai contact lens nih, sengal?"

Spekku patah akhirnya! Yezza~! Kat masjid Greentown pas Maghrib...

Gie MP pon macam mereng je sebab pakai spek Acap (Power die kuat babengnye!)

MP tu ape? Haa, tunggu la, nanti pas dapat gambar dari Acap baru pos. Takleh amek gamba dari fon sendiri sebab fon tuh disorok oleh Smak selama tiga hari (Ingatkan hilang~)

Aish~ Tak enjoy betol nak melayan Family Outing kalo gini.


-NymQ-

Ps -
Study week dah start, jom start jogging pagi2 semua!!!

4 comments:

ainnabella said...

curik lamb kat meja awin izzati jannah!
hahahahaha.

Drum Kit said...

mmg
hilang spek mmg jadi mcm org buta kan
haha

akshen^kamen said...

haha...nyamuk menggigil mase try nk masukan balik skru spek...kalo tgn kecik takpe lg...

AlexAlabasta said...

Ek, mane curik?! Makan eskrem bawak sendirik tau? Haha~

Betol2, skang nih seksa nak layan Family Outing, orang kate macam nak cium skrin dah!

Haha! Ptah terok kot Acap, baki skru tuh ade lagi kat lubang die. Pasrah je la aku skang~