Monday, May 25, 2009

Muka yang tidak symmetrical

Bencinya nak buat conference paper...

Liat macam dodol pekat...

Tapi aku sayang SV aku...

Tapi naper die seksa aku camni, even last minute?!

Huwuwu~

...

Aku perasan lamer dah. Muker aku memang tak symmetrical. Kalau tengok betul-betul, macam dua orang yang berbeza.

Betullah kate orang2 tua dulu, sepatutnye aku lahir kembar~ Haha!

Me standing side by side with my twin


Yaang tengah bermalas-malasan~

-NymQ-

8 comments:

Achan Sinclair said...

Hahaha...ni ang pakai idea aku..muka xsimetri..xpa..cuba lagi

Kersani said...

haha! tula, botol nak hot..

padahal air dia mcm esprit yg kat johnny's tu je..

hehe! :P

umi_e said...

Alex... kak e pulak, dengan kembar kak e - orang kata kalau pandang pada sisi tertentu - baru nampak sama! hehehehehehe camna tu eekkkkkk

* memang terjadi, tengok gambar2 tertentu - kami tak pasti itu gambar siapa (gambar masa muda remajalah- sekarang ni sure boleh kenal sebab size badanpun dah berbeza khikhikhikhi)

cendawanintim said...

conference paper ada makan2 tak?!!!

zyra said...

ngeee~
sama jew kowtt..
cuma beza satu nmpk idung lebeyh..
satu lg nmpk sekerat jaa...

hehehe~

AlexAlabasta said...

Haha, sori beb. Tak ingat lak angada buat~

Oooo...baik buat camtu je, nampak pon sedap, haha~!

Haha, itu sgt berbeza... Kes north-south

Xde... Wuaaa~ (Paper je pon, conference nye harap2 jgnla terpilih, nak pencen cpt2 ni)

Haha, tu actually gamba yg same, just nk tunjuk kiri dan kanan.

nisha said...

nymq...dah betulkan dah probs dekat link tuh..tp, npe link kat blog ni still x keluar ek?..dekat blog nisak dah keluar.. maybe kena masukkan balik kot link tuh?huhu

AlexAlabasta said...

Okies, nnt NymQ betolkn~~~~