Sunday, May 24, 2009

Kittens untuk diberi~!

Tadaaa~~~~!!!

Gula-gula kapas yang sedap dikunyah~!

Yeah, akhirnya Bobby, ko berjaya jugak tunjuk yang ko ni bukan khunsa! Rikku had given birth to four healthy kittens, like, three weeks ago. Yang putih name Bubble (Konon-konon dekat ngan Bobby la) and tiga oren itu bernama Man, Min dan Mun.

A day old with their mommy, Rikku

"Eh? Nak gie mane nie?" Bubble mengacau Bobby

Aren't they cute?! Well, actually tengah nak cari rumah buat Man, Min dan Mun. They are three weeks old, dalam sebulan lagi perlu cari tempat untuk diorang tinggal after dah habis menyusu.

This is their latest pic.


Kalo minat, bagito NymQ kay? Satu dah dichartered. Tinggal lagi dua. Preferably Northen peeps (Coso NymQ duduk kat Kepala Batas, penang) but if sudi datang ambek tak kisah~

Oh ya, Maddox ngan Shiloh pon dah besar skang, haha! They are already four months old. Skang nenek jage, Snowy is back at our home~

Konon village boy and girl. Kan, Mad and Shy? Mad nanti akan pindah ke umah keluarga baru, but nenek is keeping Shy.

Waktu baby

Newest pic of Mad.

Newest pic of Shy. Gorgeous~!


Again, kalo nak, message ke 017-5805100.

More cat pics coming after this. Ah~! RnI pon tengah buat latest epi, tunggu~!!!

-NymQ-

8 comments:

cendawanintim said...

tgk gambo kittens tuh, rasa nak geget ajer..buleh?!

filz said...

nak..tp simpankan lepas kita grad bole? huhu..

(tp kalau da ada org nak kasi je la dlu.......)

AlexAlabasta said...

Boleh2~ Haha~!

Baiklah, Filz! No worries, nnt2 akan ade lg.

BukanMior said...

aku nak seko...tp nak yg eko panjang nyer...suh ayah ko bwk dtg cni laa~ jauh nak drive keratong - penang semate2 nak amik ank kucing ~ lain laa kalau ko nak bg bobby tu hehehe

umi_e said...

Alex... cantik2nya kucing tu... geram je kak e tengok :P TAPI kak e tak amek kucing2 yang cantik camtu lah...

AlexAlabasta said...

Bobby ka? Oh no hozay no way~! hehe... Nanti ade bulu hot cam Bobby ceh alert hang no? pas Izza ngan Filzah la~

Baikla kak, no hal. Hehe~

livb said...

*telan semua anak kucing itu sebab terlampau comel*

ngap3. haha.

booking shy eh. gorgeous~!

AlexAlabasta said...

Jap
kene tny grandma
hehe