Tuesday, May 12, 2009

CIS sungguh ber'babeque' di Telok batik!

Hah! Ape tuh? Ayam panggang? Bukan, ayam BBQ. Ala, beza la, BBQ bahase mat salleh, baru hot siket~

Sempena final semester, CIS Jan'05 organized a simple gathering bertempat kat Teluk Batik. Around 50 rakan-rakan yang datang from 5pm sampai around 10pm.

Bergambar kenangan ngan penyembelih ayam. Yang pegang pisau tu haaa~

Prepare nak makan, eh, nak memanggang...

Duduk lepak dulu, dengar persembahan accoustic

Around 6++pm, berduyun-duyun baru datang. Makanan pon dah masak, mandi pon dah puas, skang nak melantak nyer time! Menu hari tu adalah nasi goreng, bihun goreng, ayam panggang, hotdog, burger bakar, udang, kerang, buah, jajan and cocktail. Puasnyela makan!!! (Oh ya, kami tak ponteng Maghrib ok? Ade surau kat situ, hehe~)

Beratur la wei, orang dah lamer nunggu! (Tapak BBQ ayam)

Then diadekan sedikit games. Memuler petang tu actually ade sand castle, tapi tak sempat buat sebab sampai agak lewat. So agenda diteruskan ngan permainan sedikit malam tu iaitu Regu Tiru Gaya Saya dan Pertandingan Menari Cap Kali Cap.

Tajuk lagu - Kau Kunci Cintaku Di Dalam Hatimu, buatla~!

Aksi Kumpulan Samperit Asam time menang. Rencat~

Penat dowh nari dalam pertandingan nih, sebab tu aku kuar awal. (Alasan)

Around 10pm BBQ ditamatkan. Of cos la, mestila ade program potret gambar keluarga. Balik tu berlumba beramai-ramai, pastu kene tahan ngan polis. Haha~!

Kay - "Ni keter semua ni kawan saye, Cik. Haa, yang tengah bukak bonet tu la kepala."

Seb bek tak kene saman, fiuh~!

Thanx for the lubli memory, you guys! Memang best spent time ngan korang. Wish that this won't be the last. Nway, NymQ nak wish goodluck untuk korang semua dalam final exam dan life after universiti. May success be with us. Aamiiiiiin~

The fab peeps~!

Till then,
Selamat study final~!

-NymQ-

3 comments:

Nisa said...
This comment has been removed by the author.
nisa' said...

ade org tu.. mentang2 la 'rmai' puji gigi lawa tersusun.. menyengih je spjg mase~ konon kiut.. haha

AlexAlabasta said...

Kiut ker? Die guner ubat gigi Darlie, sebab tu menyerlah ayu gigi dier, hehe~