Wednesday, May 27, 2009

Biarkan aku rehat sekejap

Kalau korang nak kate ini dilema budak lepasan U pon silelah, but that's what I feel right now.

Today bukan lagi "Bye~" yang bermaksud aku-kua-jap-nanti-aku-balik-bawak-Secret-Recipe, tapi nie "Bye~" yang bermaksud kalau-ade-rezeki-kiter-jumpe-lagi.

Kalau aku orang Johor (Atau dalam lingkungan itu), leh la gak merempit kaco kawan-kawan yang bakal menganggur dan kerja, ni terpelosok kat Utara, dekat 500KM jauhnya. KL pon jadilah, tak terase sangat~!

Tapi tak menyesal dowh dapat kawan cam diorang. Seyes sekelumit pon tak.

So, biarkan aku berehat sat dari balas komen, lawat blog atau apa-apa aktiviti yang membuatkan kita saling berhubungan buat seketika. Mood sekarang just nak luahkan rasa dalam hati. Memang nak balas komen, tapi tak dapat nak bagi sincere replies sebab nak bercakap sekarang ni pon tak jalan.

Sebab apa sedih ye? Sebab bertemu dan berpisah itu adat berkawan. Sebab ada perkataan 'dan', bukan 'atau'.

Okiesla, tulis panjang-panjang pon isi ulang-ulang. Before I end this post, here's a song I'd like y'all to hear.

ELLA - PUISI HAMBA
(Maaf, aku tak dapat bagi link MP3 free, industri kita tak sekaya US)

Lotsa love and memories~

-NymQ-

Ps - Umi, Filz. Nanti NymQ usahakan naikkan checkbox tu ke atas. Aritu try bwk ke atas die lesap tros!

3 comments:

Bajet said...

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan.

umi_e said...

salam... bunyi cam sedih je...janganlah merajuk... kalau ekat2 sini boleh gak kak e pujuk dengan masakkan makanan yang dia suka makan :D

* take care

AlexAlabasta said...

huhu... tu yg x best~

hehe, thanx Umi. Seb bek balik umah dpt bilik. Excited la jugak sekarang nih kat umah.