Wednesday, February 25, 2009

Why do I love my batch? (Ala-ala iklan Petronas)

Muzik latar: Noraniza Idris - Dikir Puteri

Sorry. Fon W300 je, VGA. Kan fon K610i saye kene curik time solat Jumaat dulu? Huhu~

Nway, sekarang nih setiap malam saye excited nak turun sport complex. Nak main volley, tengok orang main futsal, badminton, netball, etc. Tapi bukan sebab nak bersukan sangat. Sebab saye rase seronok tiap-tiap malam dapat jumpe satu batch beriadah secara sihat di sane. Satu batch, korang!

Saye rase this is one of the best planning ever created by any university student la, satu-satunye acar ayang betul-betul buat batch bergembira dan bersatu sama-sama. Not just a dinner, it's like a village carnival going on within my beloved batch UTP January 2005.

CIS gals tgh prektis amek serve~

Orang yang sangat noble at this time, Soba-Soba kesayanganku! Tak lokek mengajar satu batch.

Ade gak yang turun just nak bagi sokongan kat kengkawan. Chemi bagus korang, dah siap ade cheer lagi! Lagi empat kos biler nak buat?

Futsal pon meriah jugek. Banyak pelajar, banyak juge pengajarnye~

Kanak-kanak Ribena nie team CIS. Chaiyoklah~!

Powerhouses dalam posisi ready

meriah tak korang? Meriah~~~ Batch sape? Batch saye~~~

Tak salah saye nie prektis netball. Basketball takde dalam karnival sukan kami, sian dak laki mein netball~

Yang penting bukan menang kalah, tapi senyuman dan kegembiraan yang terpacul kat muke kawan-kawan. Itu kenangan terbest boleh kami dapat before meninggalkan UTP

Ade lagi yang prektis badminton, tapi tak sempat lagi setakat nie nak ushar diorang. Nanti saye nak gie tengok2 jugak. Kalo tengok gambo tu tak nampak sangat meriahnye, life tengok jauh lagi ramai batch Jan'05 melaut ke complex. Sayangnye banyak snap saye tak lawa, blur.

Nway, caiyok2 U guys. Ingat, jangan pakse diri. Have fun itu penting. Release stress dari FYP! (Tapi jangan terbengkalai lak FYP, jangan lalai, hehe~). Start Jumaat sampai Ahad bermulerla tourney badminton and volley. Harap ramai jugelah supporters yang turun, macam malam-malam kiter bersame.

Yang penting korang, kangkungkan lenggangmu~! (Rilex, layan dan enjoy)

Again, jangan luper follow blog UTP Jan'05 ye?

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

Ps- Untuk Lukman Hakim and Luqman Ning, che' postpone sat hangpa punya tag. Nanti che' buat no?

6 comments:

Achan Septriasa said...

woo..time aku tak dak..time tu baru nak amik gambaq..woo..tak pa..tak pa

apa jadah panjang word verification ni...

filz said...

yeay~ ada muka kte dalam ni! :P

ZiNnErA said...

best2..tapi baru dapat trun tengok skali jek..sori guys..quite busy for the next one month (bukan sebab FYP)..nway..chaiyok!

LuKe HaKiM said...

wuhuu.
nampak pungkung saya.
dan pungkung azhar juga...
:)

AlexAlabasta said...

Nak wat camna, Achan. Timing tak kena~

Haha, yezza Filzah~ and Wana too~

Chaiyok jugek dengan buku kamu, Jan!

Wakaka! Orang kate seksi, betul tak Kim?

LuKe HaKiM said...

ahahaha,
seksi la sangat. :P
saya pun sayang batch saya.