Sunday, February 15, 2009

Kucing untuk dikunyah~!

Ini maknyer, Snow. Mater die memang macam tuh, bulat teros!

Akhirnye Snow melahirkan dua ekor anak (yup, just two, no more). Tengok dari rupa memang sah-sah bapak die kucing jiran, Tiger.

Macam Matahari ngan Bulan, sekor bulat penoh kaler perang, sekor muker bulan sabit kaler silver. Sekor montok tapi sopan, sekor lak tergedik-gedik cam anak kera. Sekor mulut pink, sekor lak mulut senyum, kiut habis!




Comel kan? Ahhh~ rase cam nak balik Penang je skang, gomol-gomol makhlok kiut-miut dua ekor nih! Name takleh blah, yang sulung (perang ekor kontot) tu Maddox, yang second (silver ekor panjang) namer Shiloh. Leh kene saman ngan Angie Joe nih, haha~!

"Hi, saye Shiloh, ini Maddox"

Dengar kate nakal, dah pandai gigit-gigit and larik walopon kaki terhoyong-hayang lagi. Skang dah sebulan, another month baru dah tak menyusu.

Rasekan tamparan wanita!

Orang tu nak lagi ke, sebab yang dua ekor nih tak kuar bulu panjang macam mak die?

Ish, geram2!!!

Okieslah, nak dinner dulu.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

9 comments:

filz said...

nak~

ainnabella said...

kamu kena tag!
buat jgn tak buat

John Emmanuel Edmund said...

you have lots of posts about cat man.. cat lover!! haha..

incik neng said...

wahhh nyamuq ..kali kamu kalah aa dengan kucing itu untuk kategori comel dan menawan

dua ibu jari ke atas untuk aksi liar kucing kamu!

AlexAlabasta said...

Okies, me will talk to me mom~! Haha~!

Da tag's ondaway, Ain~! Arigato ne?

Well, what can you say. The cats love me~ =P

Ohoho~! NymQ maintain kacak~

Anonymous said...

gila comel kucing ko. bak sepuloh!

AlexAlabasta said...

hahaha. Nak bagi tapi parents cakap takleh, sayang cucu~

Nad Kupo said...

one word.

cooooooooooommmmmeeeeeelllllllll.

baka apakah?

AlexAlabasta said...

Baka biaser je, kalo dah campo2 nih. Mak die parsi, bapak kucing utan.