Sunday, November 23, 2008

Kenapa?

Kenapa setiap page slide yang aku buka akan terisi dengan 5 minit (atau lebih) di blog-blog, Wiki, Friendster, Facebook, Myspace, MyYearBook, WAYN, TAGGED, Yahoo Answer, Google, Yahoo! News, Lelong, eBay dan bermacam lagi page2 yang menarik?

Dan kenapa setiap slide akan mengambil masa selama 3 jam untuk habis dibaca?

Sekarang jam menunjukkan 3.00PM, Isnin. Paperku adalah pad 9.00AM Selasa. Aku masih ada 6 slides yang lansung belom dibuka. Dan aku maseh tenang menulis post ini.

Dan aku pasti sepanjang aku mengulangkaji, mungkin hanya 20% yang melekat di otak...

Kenapa aku menjadi setenang air di kali?

Oh ya, kalau kamu membaca post di bawah, sila tinggalkan sesuatu ye?

(Berambus cuba-cuba meneruskan ulangkaji)

11 comments:

Bajet said...

Good luck NymQ. Semoga anda boleh menjawab final exam setenang air di kali.

filz said...

Izzuannnnn!!!

Dok buat apa tu??

P study lor~!

:P

cem said...

study beb!!

kate nk skor!! dah dpt DL award da..keep it up!!

p/s: ko reply sume komen lepas da abes exam..lagi serunuk!!

Izzati said...

itu la yg trjadik skang nie..

n aku rs..
time tgh2 study nie..
mst rmi sggh blog ko..
ntuk gelak2 5 min atau lebih??

trmasuk ler aku..
mgsa keadaan oleh blog nymQ~~

fullmark87 said...

nymQ, skrg mmg la setenang air di kali...nnti da jatuh paper exam dlm kali tuh...xde tenang da air tuh...

biar ber'ombak' skrg, nnti paper exam 'jatuh' kat dlm 'ombak', sng jer exam tuh ko nk mkn..

nisa' said...

nymq.. gud lak ye... ketika aku menulis post ini.. aku sdg brada dirumah... sambil berbaring2 dan makan mknan yg lazat2... haha.. nway time paper last aku ri tu pon aku dh x stdy.. ilang fokus... lesap... so pengajaran dicni ialah.. kamon nymq... xlame je lg...

AlexAlabasta said...

Tenkiu, Jali~!

Alamak, kene marah... kene study... dan NymQ mengikut kata2 Chem utk menjawab comments pas abes exam~


Dan skang dah abes exam! Yeay~!

Zati, mmg kite liat gile, haha...skang dh abes sungguh puas...

Seb bek ikut nasihat Pali~

Dan Nisa', NymQ dah prepare nak bercuti!!!

Wiiiii!!!!

Terima kasih utk nasihat2 dan ucapan2, saya akhirnya study dan kaur exam dengan rasa puas! Hehe~

Anonymous said...

kaur~

charlz said...

Hmm.. i wonder why Nymq is promoting comments on his blog :P

AlexAlabasta said...

Aney, ape yg ko post 'kaur'?

Charlz - Hehe... satu post tu je~ Nk tgk pandangan org2 lain mcm mn... U x plak bg pandangan?

incik neng said...

aku tinggalkan kentut lah