Saturday, October 18, 2008

Terima kasih, kawan-kawan~!


Damn...

Aku tak tau mala'un mane yang buat gambojadah nie, tapi thanx to si die, my image was all over the gtalk on Friday evening. Gambo beso takde sebab resource dirahsiekan. Demn yu~!!!

Tagline 'aku' adalah 'GENDER EQUILIBRIUM', aku tak paham motip tagline nie dipilih, kite bukan lagi idop di zaman seksis, seksis adalah sekadar trend pompuan2 terdesak yang memerlukan perhatian lelaki abad ke-20. New millenium, baby! People don't think about that shyte anymore!

Yang aku tak paham tue, nape ade "Peach me dildo"? Bunyi macam marketer2 high-class Hotel Concorde pon ade (Aku tau, marketer2 lorong Haji Taib atau Dataran Keretapi Ipoh tak reti nak gune bahase2 inggeris nih)

Antara memorandum2 yang menarik sepanjang "aku' berkempen adalah:-

5) 'Men act to protect men from sexual harrassment' - At least ade perkataan men act...

4) 'Bar lecturer yang kehadiran ke kelas bawah 80% dari final exam' - Haha, pastuh kertas final tak lulus dan student2 die takyah amek final. Kelasss~!!! jangan kite kene repeat semester je sudah!

3) 'If you always think there is tomorrow, you will suffer' - Tagline yang amat menarik, boleh buat seseorang cam "Hmmm... ade betul, ade betul~" tapi tak bagus digunekan oleh orang2 yang kurang iman di dader, aku je boleh ngan geng2 Rakan Masjid...

2) 'Kebahagiaan rumahtangga, kebahagiaan negara' - Tahniah untuk wakil tunggal pelajar2 dari India. Taktau lak samapai ke India lepas gambo aku, tapi jauh2 pon pikir pasal femili, dah ade yang istimewa ke?

dan yang paling memikat hati aku adalah~

1)'Undi untuk kejelitaan, bukan kekuasaan' - Sial kamu, Jalal~ Hahaha~!!!


Walaupon takde hadiah ditawarkan, tahniah kepada En JJJ sebab memenangi "Pertandingan Memorandumkukah Hotness?" hasil tajaan (tarik nafas~) Keropok Ikan Segera Cap Pinggan Dan Keropok Hasil Keluaran Keluarga Mak Wan Enterprise!

Kesimpualan - Walaupon situasi maseh belum reda, aku menyeru peminat2 aku untuk menghentikan aktiviti meletak gambo aku sebagai avatar gtalk korang sebab tak berfaedah korng letak! Buat rugi space avatar korang jer~!


Akhir kate - Berilmu, bertaqwa, beramal soleh... Wekkk, matheilah koghang~!!!!



Sekian, salam kerakyatan~



-NymQ-

3 comments:

Bajet said...

Nymq aku pun nak juga gambar tu. Haha lawak la ko punya kempen.

AlexAlabasta said...

Huhu...
Aku kene bahan, huhu~


...


Huhuhuhuaaaa~!!!!

John Emmanuel Edmund said...

tagged.. :) your chat box xblh load plk.. hehe..