Sunday, October 19, 2008

Lip-lap-lip-lap-lip-lap, anak mami~!


Kad metrik aku buat lawak megik Chipsmore, kejap ade, kejap takde.

Tapi yang tak best pasal megik kad metrik aku nih ialah ia memerlukan tiket yang berharga RM30 untuk dinikmati~Dan skang aku ade dua kad metrik. Pandai pulak la kad metrik aku nih mein nyorok2, ntah biler die blaja panjat nyorok dalam mangkuk megi!

Ingatkan stalker curik... Al-maklumlah, aku kan hotness overloaded~

Dalam pada itu, tank moto aku pon belajar gak nak buat megik hilang-muncul-hilang-muncul nih, tapi mungkin ilmu belom cukup kuat, minyak moto aku hilang teros! Megik ni pulak pon kene bayar, RM6 untuk props minyak dan nilai yang belom diketahui untuk tank yang bocor~ Tahniah, Padava (PDV6459), tahniah!

Haih... Aku harap kertas fotostat survey aku pon reti buat megik hilang2 nih, tapi tak plak diorang lesap dari meja aku. Maseh tebal menggunung... Aku ikut petua orang tua2, aklo amalkan selama 44 hari akal termakbul bende tuh, so tiap2 hari b4 tido aku cakap "Hilangla kertas survey, hilangla~". Ntahla, cam tak jadi je (Bodohla nak jadik!)

Dalam kebosanan dan malas membuat report, aku menjelajah folder2 lama dan menjumpai satu lagu lama yang aku rase best~ I-tune lah ye?



Selain tu, lagu2 yang aku selalu dengar skang:-

Stacy - Aku Stacy
Shontelle - T-shirt
David Archuletta - Crush
Pussycat Dolls - Hush Hush, Perhaps3x, Watchamacallit, Watcha think about that
Pink - So what
Britney Spears - Womanizer
One Republic - Say, Stop and stare
Regina Spektor - Samson
Radiohead - No suprises
Natasha Beddingfield - Angel
dan semestinya lagu2 cover daripada Boyce Avenue!

K lah, dah banyak melalut, nak menDesperate Housewiveskan diri dulu~

SALAM MALAS~ (Cuber korang terbalikkan, same kan?)

-NymQ-

2 comments:

gabbana said...

nyamouq...!!! sorry la lmbt re msg ko...!!! Im so busy lately......!!! im back in london........... x dpt jumpa ko pon, sepjg-pjg aku cuti.................. =(

AlexAlabasta said...

Huhu...