Tuesday, October 7, 2008

Back in UTP yo~!!!

Date - 9 Oktober 2008
Venue - Bilik tido semester ini

Im back! Sorry blog kureeng gerak, but we'll have a bout a few posts regarding raya (yeyay~!)!!! Eh, aderlah gak dua updates time cuti nie, sile2la rujuk kat bawah sket nie ek?

How's your raya? Best? Harap2 seronok. Mine is great cos dapat kedatangan kengkawan UTP, hepi che'~! Hehe~ Tenkiu!!!

Oklah, tunggu in a bit while after me finished doing some assignements (yeah, balik cuti harrram nak buat homeworks) I'll post my first one regarding raya.

Ps 1- Nak mintak maaf kat Azam cos luper acknowledge die utk majlis bukak poser agong tuh, actually dierlah ketua pertubuhan majlis utk kekami nieh! Sorry tok ketua!!! Thanx for your hardwork dan sincerity, betape baiknye Azam tak komplen pon kat aku pasal namenye tak dituleh~ Inilah kejujuran yang benar2 kite nak tengok dalam diri anak2 muder skang!!! Long live Azman!!! Me will update balek post tuh nambahan name ko ye Azman?

Ps 2- Hope Ebul dalam keadaan sehat sejahtera. Beliau yang terlibat dalam eksiden malam raya tidak sempat semayang sunat Aidilfitri dan memeperagakan baju melayu yang baru dibelinya pada 1 Syawal kerana terlantar di hospital selama dua hari. Beliau dilanggar oleh sebuah kenderaan pacuan empat roda yang kurang prihatin atau kalut balik mapung takottak sempat sampai pagi raye. Sekarang Ebul dalam keadaan sehat sejahteralah harapnye, moga sempat sembuh~

Ps 3- Kak Ngah, nanti Iwan post gambaq2 umah, tak sempat nak post, tak cukup thumbdrive...huhu~ Minggu depan Iwan show ya, okay? Luv ya~!!!

Till then, ciao~
-NymQ-

2 comments:

::Dato K:: said...

ebulz spark pesan "jage2 sape yg bawak moto" semoge kejadian beraye di hospital tidak berulang..

AlexAlabasta said...

huhu.... moga2 ebul sihat sejahtera~