Sunday, September 21, 2008

Bajet hottt~

Definisi sebenar hotness...matilah!

Apekah pelempang pusing? Nak rase? Pelempang pusing nih adalah pelempang yang diberikan kepada seeorang sehinggakan seseorang yang dilempang tue memusing2 hasil momentum lempangan pelempang pusing, sepusing-pusing ayat yang memusingkan nie... Again, errmmm... nak rase ke? (dalam posisi "ready")

Nak sedekah jer kat seseorang, tapi semua sebab aku. Masakan sarang tebuan jangan buat2 gempaxxx nak dicucuk2~ Hahaha~!!!

Aku suker letak status "Jangan kaco kalo kamu tak cukup hot" dekat Gtalk, macam2 respon aku dapat. NAmun dalam banyak,2 , ni memang best~ With that, anugerah pelempang pusing yang pertama diberikan kepada En Deco...Tattadaaa~!!!

Ps - Bacer dalam lingkaran luar waktu makan untuk mengelakkan pening2 lalat atau nausea...



Kesimpulan - Deco, ko memang makhlok tuhan paling hot~! Hahaha~

9 comments:

epulupe said...

hahaha....
deco mmg hotness la!!!!!!1

dlm bnyk2 bdk baksis die plg hot!!

hahaha

[deco,ak memerlukan bayaran utk ini~~]

::Dato K:: said...

penulis blog cemburu dgn kepanasan org lain..

arap maklum.

-hamba allah tersebut- said...

aku setuju dgn dato k..tp penulis bkn nya mencemburui kepanasan deco...deco cuma dijadikan 'scapegoat' akibat ketidakpuashatian penulis terhadap sorang hamba allah yg dilahirkan menarik dan 'hot'...hamba allah ini telah melakukan perkara yg agak 'similiar' dgn deco..tetapi penulis tidak mampu mengkarang cerpen penghinaan seperti yg beliau tujukan kepada deco terhadap hamba allah tersebut kerana spt yg diterangkan lebih awal,hamba allah ini mmg dikurniakan fizikal yg 'umphh!!'..maka kesudahannya,si deco ini telah dijadikan mangsa keadaan...bagi pihak hamba allah ini, saya memohon maaf kepada deco~XD

AlexAlabasta said...

Epul - Betol2, hotness sampai sizzles~!!!! SSSSSSSSssssssssss....

Kay - Puh-lease~Hehehe~

Kong - You're so full of bull....

::Dato K:: said...

penulis mengalami sejenis sindrom yg dpanggil jiwe kacau..
Keliru dgn diri sndiri..
berharap hambe Allah tersebut a.k.a lelaki maskulin yg sepatutnye mnjadi magse sebenar nyamouq dpt bersame2 dgn sy memulihknnye kmbali..

Takbir!

Anonymous said...

aku rse bdk tu mmg hot la..smart je..nyamok..ko jeles ke...(INI DECO)..HAHAHA

hati seorang kekasih said...

aww... hot belake abg2 ni~
ade sesiape perlukan temang?

AlexAlabasta said...

Kay - saye mmg jiwe kacau, semenjak dari first timne trpandang abang hot lagi, you~!!! ...Matilah~!!!

Deco - Hahaha... jeles sket2~

Kekasih - Nak kenal ke? Leh bagi number? Takde2! Bukan utk sendiri, utk kengkawan saye jer (echeh~)

epulupe said...

hahaha.....deco hot la!!!
klo bukak ym...
dgr audible yg

U MKE MY HEART MELT...

[nymQ....ko hot gk...tp ko hotAK...hahahha]