Wednesday, August 20, 2008

Announcement

Dengan rase segan saye nak bagitau berita kematian Mr Azhan tu adalah palsu, maaf kepade sesape yang terbaca dan ambik sebagai fakta. Maaf! Actually cer sebena adalah seseorang yang namenye seperti name isteri Mr Azhan... Sian kat lecturer2 general studies (Mr Azrai, Ms Rohani, Mr Nor Rosli, Ms Khalidah, etc) yang dipusu-pusu students yang concern pasal berita ni bertanyekan nombor fon dan alamat umah Mr Azhan. Stop it, its just a false statement! Huhu~

Secondly, kalo NymQ ade trkasar bahase lagi, pls tell me so so that I can fix myself, almaklumlah kengkadang terlajak, hehe~ Thanx to yang sudi menego, NymQ appreciate it much~ Maybe my 'Lepas Geram' session will be in two stage - 'x tapis'dalam 5 jam dan 'ditapis' untuk sepanjang maser. Sometimes I just wanna let out, later on when Im totally free I'll fix my errors~

Akhir kate, selamat menyambut Convofair'08~!

4 comments:

filz said...

no sweat~! hehe.

tegur2 jugalah saya yer.

Achan Sinclair said...

Perrghhh nymq...ni bkn gossip...ni menabur fitnah nie..hahaha

AlexAlabasta said...

Weiiiii~!!!

Mane ade aku tabur fitnah, just over-concern yang menyebabkan aku lalai untuk memastikan kesahihan berita yang sampai ke fon aku...

Again, kalo Mr Azhan terbace ke, bini die terbace ke, I am utterly sorry!

skuty said...

aku slaku anak murid yg plg disayangi beliau suatu ketika dahulu memaafkn ko~ hahaha!!