Friday, August 22, 2008

Convofair datang lagi~!!!

Yaey~!

Event ape paling meriah kat UTP? Mestila Convofair, hehe~

Le Convofaire~


Tahun lepas aku join Convofair, baru aku paham betape peritnyer nak menjayakan event nih untuk semua budak2 bakal grad dan UTPians yang ade, setiap satu per satu perkara untuk Convofair perlu diatur dengan sebaik mungkin sebab setiap satu perayaan yang telah berlansung akan meletakkan aras baru untuk perayaan yang akan datang. Memang best join jadik komiti, bukan sebab bersuka-suka tapi sebab kite akan faham betapa setiap seorang begitu komited untuk menjayakan program paling bemakna dalam sejarah tahunan UTP. Seyes, pas CF abes, rase cam sedey jer, plus rindukan komiti2 CF yang best2 belaka~
Welcome home, darlingz~!!!


Jadi tahun ni aku berharap sangat dapat sambut Convofair dengan sepuas2nyer sebab aku tau dah aku akan appreciate ape yang CF kali ni akan lakukan, ditambah2 faktor this is my last CF as a student and paling penting, PETRONAS DAH MASUKKAN DUWET~!!!

Hari ni hari Jumaat, Convofair baby! Aku menanti kedatangan rakan2 yang tengah meng-internkan diri mereka untuk tiba, tak sabar menanti wajah2 ceria mereka sampai ke bumi UTP yang terchenta~

Dari pagi lagi aderla bibit2 percikan bahang Convo terpancar, gadis2 nak grad dah muler berposing maut depan kamera masing2, takut2 esok pas grad mane tau tak sempat nak takey2 picty dah kener sambar oleh mane2 pakcik2 cleaner yang mencari intern nak diantar ke sempadan Thailand.
Kiah, cepat Kiah!

Ini amois2 manyak lambat, wo tatak mau tunggu lagie~

Tapi macam selalu, 'rahmat' bagaikan senantiasa bersama Convofair. Ura2 nak hujan sekelibat lalu muncul di langit, harap2 taklah die turun, biar tahun ni merasa sket nikmat beraya tanpa basah~

Hujan tak hujan, the show must go on~!


Excited giler nih! Japgi nak pi Convofair! Che' dah siap2 prepare duit kalo2 ada barang baekkk punya (Macam kater Awien berkenaan gambar beliau) ataupon makanan yang extra menjilat jari-jemariku yang runcing dan gemalai nih. Sesambil nak snap2 sket gambar, baik aku prepare dulu... ConvoSquare, here I come!!!

-End of report part Uno-

3 comments:

nisa' said...

njoy x nymq cnvofair ni.. me x njoy sgt.... de konflik dalaman... ergh...

skuty said...

ko nk x gmbo ak posing baekkk punya~ kua3 (^_^)v

AlexAlabasta said...

Nisa - I know, but ur doing fine now, yaaey~! Im happy for you

Awien, ko nak bagi gambo baek, tapi ko tak tangkap gambo...(-_-||)