Saturday, February 5, 2011

Syahid and Jannah's wedding

Finally, after six years~! Kongratz to both of them and wishing them the best years to come~ Actually Bert ngan Jannah ni adalah kawan group kitorang yang first sekali kawen, so macam excited gile, hehe~

Aku, Kay and Bonet pergi semalam lagi awal sebab Kay jadik pengapit. Malam tu pon dah meriah dengan sanak-saudara Jannah yang ramai dan Awien. Awien ni aku taktolah, mane aje mesti ade die~!


Akad nikah bermula pada pukul 10.00 pagi. Dengan dua kali cubaan, Bert bergelar suami kepada Jannah dan sebaliknya. Alhamdulillah~ Pucat weyh muke Bert pas sekali cuba tak lepas, muka putih rambut pon kelabu~! Haha, ape-ape pon alhamdulillah berjaya~


Bersanding~! Ala, apela cerita mak andam tonyoh lipstick dekat Bert? Tak jantan lansung, harus buang~ Tapi dua-dua manis di atas pelamin. Makanan die terbaek! Sorry takde gambar, khusyuk menikmati juadah rewang, haha~

Ramai juge budak UTP yang datang, mostly lelaki. Yang pompuan, selain Aiwen, datang juge Ain Suffian, Belle dan dak-dak STF which aku tak kenal sorang pon. Smak ade juge datang, lewat petang kemudian~





Sebelah petang lepas kenduri dah reda sikit, kitorang berangkat ke A famosa Resort menangkap gambar~! Yeay~! Tapi disebabkan kerisauan jam di highway (Memang jam pon!) kami berangkat pulang awal. Sempat satu tempat je ikut fotografer, huhu~



Again, nak ucap kongratz kepada Bert ngan Jannah. Akhirnya kawen jugak kan korang? Dah jadik suami isteri ni perangai pasnih kene jage lagi baik. Ingat nasihat kadi time die bacer khutbah, panduan untuk korang berdua~


Have a wonderful years ahead, loves~!

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

2 comments:

CaRBoNKiD said...

thanks nyamouq for this update..
6 thn eyh?? gile lame gak eyh kitorg berkawan...x perasan dowh..
hehehe.. papepon...
alhamdulillah..kami dah bersatu dan berharap dan berusaha utk kekal ke akhir usia..insyaAllah...

AlexAlabasta said...

Alhamdulillah~ mendoakan kebahagiaan hingga ke akhir hayat~ Amiiin~