Wednesday, January 12, 2011

Anak kucing yang berlari dengan perut memanglah lambat bergerak~

Tapi bile dah pandai guna kaki, riuhlah rumah.

Ini gambar time diorang about a month, sekarang dah bertambah besar lagi dah. Dah masuk dua bulan.




Innocent je muke, almaklum perut dok cecah tanah lagi~


Dulu berenam. Oleh dek Si Sleepyhead terkena sakit kepala, mak dah bagi dua ekor kat orang sebab takut berjangkit. So sekarang tinggal empat je lagi kat rumah. Ucu (Singkatan untuk Bucuk sebab mulut die oren, haha!), Alien, Si Sedih and Sleepyhead.





Ucu. Paling tembam antara semua, tapi tembam bulu. Haha!





Alien. Sian die paling kurus, tapi paling cepat blajar makan and my feveret sebab bulu dia cantik~





Sleepyhead. Paling gelap antara semua and suka tidur. Tengok kepala die, entah kene ape ntah~ Sian~~~





Ini aku panggil Si Sedih, sebab mata die sentiasa sedih! paling curious ngan orang~


So minggu ni memang nak clear dah la kat umah tu. My friends are coming over to take them away. Hopefully they'll be in good hands with los of love from their new owners.



Benci tengok Ucu! Tembam!


Saje je selitkan Putra dan Mushroom dalam ni. Dah besar dah dua-dua ekor.



I wooouve my meal bowl~




Mushroom yang sentiasa menceriakan hari-hari mak di rumah~ Tengok lemak excessive tepi pinggang die, sedap dicubit!!!


Balik Puchong memang tak bosan. Ade je bising-bising baby-baby kecik ni, meow-meow nak keluar sangkar. Dah layan sekali, tak bergerak ke mana dah. Pasni rindula kat diorang neyh~ Hueemm~ Okies, nak tidoq!

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

4 comments:

gabbana said...

nak gigit nak gigit NAAAAKKKKK GGGIIIIIGGGGGGIIIIIIITTTTTTTTTTTTT PPPPPLLLLLLLEEEEEAAAAAAAAASSSSSSSEEEEEEEEEEE...............???????

fae ramly said...

Alololo comeyll nye,esp si obese mushroom.wat bantal pelok pon sodap :pp

AlexAlabasta said...

AE -Jom gigit diorg esok!!!

FR - Haha! Mmg best buat bantal pelok, tapi die yg ske pelok org~

Saadon Zubir said...

soo comel la kucin tu.