Tuesday, August 17, 2010

Tekidong

Ko tAu tak perasaan ade tekidong yang maha besar dan mengganggu dalam lobang Idong? Giler tak tahan nak bawak keluar, tak tahan sangat2 sebab betul2 Mengganggu? Then, bayangkan pulak sekarang baRu pukol 9 pagi, nak bukak puase lagi sepuluh jam?! That kind of irritation... Macam tulah rasenye perasaan crush Aku kat ko!!! Ya Allah, kalaulah Nak luperkan ko sesenang memetik jari, aku dah luper cepat2!!! Tapi aku tak boleh~ (-_________-)

3 comments:

nisa' said...

hai nymq... sape lak ko crush ni ye.. teringin nye nak tau... huhu... luahkan je la gune care lain.. mcm ade tekidong tu pun kalau xleh korek ko hembus kuat2 kan asal terkeluar...then mesti puas kan pastu even x sepuas korek pun.. hehe

siti murni said...

hehe....sebuah dilema yang sgt kelakar..sabo je la! :)

AlexAlabasta said...

Hehe, leh ke camtu Nisa'? kalau die dah macam gam gajh? Haha~

Huhu, banyak dah ni bersabo~ Dari indah dah jadik tekidung...