Sunday, July 11, 2010

happy Birthday Smik!!!

Okay. Serious taktau nak tulis ape. tengok je lah gambar-gambar ni.

Tarikh - 10.07.2010
Masa - Lepas futsal
Lokasi - Rumah kesayangan

Gelagat si abang kacak sedang diperhatikan momok tak dikenalpasti di celah-celah pintu (Tengah prepare menunggu besdei boy balik umah~)

ya, suspek yang dikenalpasti~

Kek khas dari Sunway Pyramid. Bawak naik motor ala-ala McD delivery gitu~

Pelahap satu dan pelahap dua tengah melahap

Arakian adanya juga sudah besarlah si peri-peri hijau menjengah ke usia dua puluh tiga. Semoga dengan penambahan umur ini si peri-peri hijau akan menjadi lebih matang dan bijak dalam memikirkan hal-hal rumahtangga yang bakal dibina tidak lama lagi. Ada lulus ucapan ni?

Hepi besdei Smik~!!!

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

6 comments:

akshen^kamen said...

kenape kah ade karim dlm gambar2 tesebut???

karim..sile bg komen....

firdaus said...

karim ganti org tak sempat pakai baju. sebab die dah pakai baju.

HafizAizuddin said...

tapau kek n tolong post ke kerteh....

AlexAlabasta said...

Sokong Imam!

Apis - Boleh, dengan syarat kena makan kek perisa cendawan basah la~ Haha~!

korok said...
This comment has been removed by the author.
korok said...

mtk kerjasama dan jasa baik mektek utk "photoshop"kan muke ak jd muka acap.

jutaan terima kasih di atas kerjasama tuan/puan.

yang mnurut perintah