Thursday, June 3, 2010

Kerteh

It's magical~! Macam bandar cahaya waktu malam-malam dengan nion ala kunang-kunang. Tersentuh hati aku.

Budak PIPE wajib bawak datang sini, kalo tak tak PETONAH lansung!!! (Sambel membuat suara ala-ala 'Tak Amereka') aku jumpe Makro, die dah gemok! And baru aku tau yang Makro ni kenal Che joko (My rakan sekerja), it's a small world after all.

Malam lepak kat umah En Mat, die bagi isap curut. memang aku tak jalan, pinau mater!!!

Sistem berjalan lancar. Kongratz semua yang menjayakannya, terima kasih buat orang depot yang supportive dan senantiasa eager untuk belajar benda baru.

Oh ya, saye dah jumpe mentor saye. Die cool macam seorang wanita yang cool! Terase nak tabek spring kat die dan bagi die cupcake bijoux sebab aku ni mentee yang hampeh, tak layak dapat die, huhu~ Dah la dulu time die judge aku waktu audition untuk Performance Team aku macam buat donno je kat die (Padahal dalam hati aku dok waddaeff-aku-nak-audition-depan-die-sebab-die-mentee-aku-nanti-aku-malu-nak-jumpe-die)

Jalal sudah membeli Kawasaki ZS-6R. Pergh dah maju kanak-kanak sekor nih. Nanti aku nak merase jugak menonggek kat belakang ala-ala Lagenda Budak Setan (Semmmmmaaat giler heroin badan anak gajah Sumatera! mau ranap ekzos motor tuh!)

Ape lagi nak cakap?

....

Krooohhhhhhhhhhh~~~!!! (Bukan bunyi binatang itu, ini bunyi tertidur di atas lappy)

Sekian,

-NymQ-

3 comments:

nisa' said...

haha izzuan (cubaan xpnggil nymq).. Ni haa heroin sbnr yg bdn mcm anak gajah. Ntah bile aku boleh naik kan.. Huhu

siti murni ishak said...

lorr...kejap nyer...udah krrooohh...ish ish...

AlexAlabasta said...

Nisa', panggel I Eliza je~ Eh, silap, EZ je~ Easier to remember~ Theehee~ bTW, kamu tidak gajah. Kamu sehot Jordin Sparks!!!

Hahaha~!!! nak wat camne, rindu nak memblog lak~ Tapi dah letih~