Wednesday, May 5, 2010

Design blog masih di tahap cuba2~

Aku rase dah sangat lame kot aku pakai previous design, so teringin nak berubah angin lak (dah ubah pon anginnye). Ekcelinye nak jadikkan yang bawah ni sebagai banner baru aku, tapi kang hilang bekalan desperate housewives ngan Glee tiap2 minggu kalo mamat ni merajok.

But still, one of my few attempts at PS yang aku rase cam 'NNNNNAAAAAAAAIIIIIIISSSS" so aku pon publish kat sini. die pon suke perkataan tu, so... Haha~!


So, ape pendapat korang? jadik banner? Tak?

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

2 comments:

umi_e said...

salam... tukar baru ya...

* kak e tak pandai nak tukar2... tunggu orang buatkanlah baru berubah :P

AlexAlabasta said...

Haha, sekali-sekala~