Saturday, January 30, 2010

Manusia yang kadang-kadang alpa...

We are human, hanya dengan berpegang pada kata-kata ini aku masih mampu menatap muka ko. Sorry, aku memang kolot. Sorry, aku memang budak kampung. Tapi aku tak rasa ko any better than me.

Slow2 la beb, ko pon tau, aku pon dah cakap. Ni tak, nak laju je keje. Nak melintas, tengok kiri kanan.

Ko silap beb, ko silap. Dalam ramah ade batas.


Yang agak panas,

-EZ-

Ps - Thanx KK for your indirect advice.

3 comments:

OoizzioO said...

nyamuk!!!
lepak beb....
hak3
aku tau ko mesti ada stok2 series best
nnti if berkesempatan
aku nk amik dr ko!!
bohsan gile babeng neh

BukanMior said...

sabo mok sabo...esk kan kite berdua2an menaiki moto pergi kerja...pasti menjadi memori terindah buat ko kan...pasti ko kool nyer pas tu...waaaa bahagia nye kite...waaaa

AlexAlabasta said...

Huish~! Muhleh2~ Dtgla Cheras, haha~! Bile nak datang umah aku nih?

Oh, Ab Jalal Ab Jalil, tanpa kau, alamat aku tertidur atas jalan rayalah pagi tadi~ (Kes ngantuk bawak moto gie keje)