Monday, November 2, 2009

Up, up and away~!!!

Ugh~!

Nak kate tensi, tak tensi. Tapi risau sangat-sangat sekarang.



Form 4. Time ni pon da way tengah naik~




Waktu ni ade lagi leher~




Leher ngan kepale dah samer besar~


Sekarang dah tak terbendung lagi, I think I am living a very unhealthy life. And I am gaining weight every single day with no pausing at all.

I was once actually a 59kg when I was in high school, but after form 5 it keeps climbing up the ladder until today.

Oh God! Stop me before I reach 100kg!!!




Da latest me~!!! Huaaaa~!!!


Takpe, takpe. Kene cuber sikit-sikit. bak kater jordin Sparks, "One step at a time", kan?

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

10 comments:

HafizAizuddin said...

haha.. leher makin pendek ke?

nisa' said...

nymq! aku pon same.. mase skolah mngh berat aku 56.. tp time tu pon mmg dah gemuk utk dak f1.. tp kalo la aku maintainkan 56 tu xde la gemuk cmni.. aaaa.. dh la tu... makin aku diet makin berat naik.. how come =(

AlexAlabasta said...

Leher makin pendek tu kang jadik binatang tu pulak~!!! Aish~!!!

Tu lah Nisa', aku pon xto nak kate ape~ hopefully datanglah hidayah kat kite nooo?

HafizAizuddin said...

binatang pe tu nymq?? adakah binatang suci yg dtng dr aquaria, KLCC... :)

incik neng said...

tipu nyumak..kau membuatkan ak rase gemuk mase f5...
mase f5 ak dah 62..takkan kau 59 kot..agak agak la cik mat ciss

AlexAlabasta said...

59 tu form3-4 sayang oii~ form 5 jangan harapla~!

aAza said...

I have a story to share with u too.. U wont believe me if I told u that, once I was a chubby girl back in 1st year at univ. hemm.. tak exercise pon but I got busy with studies.. seriously 4 yrs at univ really worned me out. so maybe u should try make urself busy with things u like..

daju said...

nyamouq...
ehh izzi..
drum major ke dulu..canggih2...
hows kerja..
weih pg bersukan..xpun naik turun tangga je kt klcc tuh..ahaks..

suke jordin's one step at a time jgakk..

siti murni said...

yup..one step at a time..u masih berpeluang memanjangkan semula leher tu..hehe..tapi kena rajin berdiet sihat...i dah pun start diet sihat..utk kesihatan peyot..ahaks!

AlexAlabasta said...

haha, same la ngan me. but mine's yo-yo~ Naik turun naaaaiiiiikkkk!!!

Me not drummy le daju, me euphonist~ Baik, EZ akan lakukan itu!

Chaiyok2, Siti! Marilah berusaha bersama-sama~!!!