Tuesday, November 10, 2009

Si raksasa bernama Izza~!!!

Medierranian fish soup

Kelmarin Hannah datang melawat KLCC. Dengan tanpa sedikit pon segan silu Charles membuat satu mini-gath kat Deli France. FYI, Hannah yang kurus dah bertambah kurus dek nun! Jelesss makkk~!!! Pekejnyelah yang gemuk susah nak kurus, yang kurus senang je nak kurus?! (Erk, hello~ Ever heard the word 'metabolisme'?)

Okies, balik kepada topik~~!!! Kitorang melepak di Deli France, duduk paling hujung kat luar terus. Harga die okay, tak mahal sangat, plus time lunch ade promosi separuh harga, so kami makan dengan gembira sekali~

Bon appetite!

Mari kiter ikuti drama jepun sebabak bertajuk Godzizza!!!

Bawang Putih ngan Bawang Merah

Bawang Merah dihulur spegeti~

Watak tambahan - Sawi Hijau dan Sawi Putih

Ishk, ishk, ishk~ Tak senyonyoh!

Nway, lunch yang menyeronokkan. It's been ages kuar makan ngan just UTPians, kan? Sekarang ni semua dah terpisah merata-rata, living own lives, having own commitments. Terpikir la pulak bile leh nak wat gathering, huhu~ Someday, kalo ade mase sesuai. Inshallah~ Hope everybody's doing fine in whatever they are doing.

Around 1.45pm gitu kitorang pon berpisah. Al-maklumlah, kerja. Anyway Hannah, nanti ko pon akan kerja juge, hehe~ ganbatte ne?

Makan dengan tenang sambil memerhatikan drama sebabak~


Till then,
Ciao~!

-NymQ-

PS - WEYH DAK2 UTP!!! GOOD LUCK FINALS~!!! STADI, STADI!!! WISHING Y'ALL ALL DA VERY VERY BESH~!!!

7 comments:

HafizAizuddin said...

ko tu pon study lebey sket.... sesi penyingkiran En Reporter TV AFC suda dekat..

Hannah said...

ahaha~` nice post! klu bule like blog nehh.. dh wat dh.. XD~` yep2.. mari2 gambatte-ne~`

godizza said...

wahahahaa tak suke title post inih!!! hahaha

AlexAlabasta said...

bahek~!!!

baguslah, hannah! Nway, PIPE dah nak mule, njoy~

Sorry, Godzizza~!!! (Lari ketakutan)

siti murni said...

hurm...delises nyer spageti kamu tu....

kersani said...

ahhhhhh!!

sedapnyooooooooo.....

:D

AlexAlabasta said...

Yup~!!!

Memang delissshhhh ngan sedap, haha~!

Try ah nanti, kamu dua~