Friday, October 2, 2009

Kongratz, good luck and all the best semua~

In PERMATA now, going the PETRONAS Induction for Executives. camne cakap, best la jugak... But again, I will be leaving in a place that kinda distant me from y'all~ Huhu~

Standing kot posting this post!

Eniwei, just been here for two days. Agak penat cos back to classes (sort of) from 8 to 5 then continue at nite, but they're preparing us for work kan? Kalo sini pon takleh handle, camne nak keje nanti?

Bilik - Leaving with Imam, Iffat and Kong. Comfy but selalu black out! Semalam tidur berselimut nyamuk!!! Argh, tengah2 malam lektrik takdak memang oh-my-god takleh mafkan. Hopefully today and tomorrow and tomorrow tak jadik dah... Please!!!

Makan - Superb!!! Lunch ade lasagna okayh?! Dinner sup ekor, tapi sup ekor Anjung lag besh~ Haha~!

Kelas- so far baru masuk dua kali. Okaylah, warming up to them. Hopefully good things will come in the future. Missing the FRT02 people. Huhu~

Facilities - Nice. That's all I can say. I don't sport, haha! Takde swimming pool, so I say 'nice' je~

Sape lagi yang dapat PET?

Other than the four of us, yang aku kenal adalah Izzah, Charles, Malini, Anuchit, Laila, Guo Lin, Shafiq senior BIS, Arip CDC, Nuqman Naqiuddin, dak Chancellor Award (Of courselah!)... Yang lain tak kenal, hahaha~

Speaking of you guys, good luck internship and work (Bagi yang dah dapat keje), moga2 setiap hari kamu bersemangat nak pergi kerja dan sentiasa membawa kejayaan kepada diri sendiri dan kompeni yang korang masuk. Hopefully nanti akan diterima bekerja ngan kompeni yang kamu suka~!!!

Baiklah, sorry takde gamba... Using lobby PC. Gotta go cos I need my sleep!

Ciao~!

-EZ-

8 comments:

John Emmanuel Edmund said...

hey, good luck.. da start keje da x lame lg.. hehe..

firdausMohamad said...

Selamat Hari Raya.

Maaf zahir batin walaupun terlambat~

:D

cik sentul said...

wah~~ nyamouq!
all d best for u too =)

aAza said...

aik still gi kelas lgi??

ZiNnErA said...

saya nak keje gak..isk2..sekarang jadik babysitter/penulis sepenuh masa plak.doakan berjaya menghantar skrip drama ke production yang berkaitan yek

p/s: jemputlah dtg umah kalo berkesempatan 12 disember nie =)

mareena chealee said...

waaa yamok.. hope to see u again naa...

xwizit said...
This comment has been removed by the author.
AlexAlabasta said...

Thanx John,Ain n Chep~!!!

Maap zaher batin juge, Firdaus. Bila ang nak wat tag aku? haha~

Dah abes, Permata aritu. Huhu~

Aamiiiiiin Jannah. Moga2 dapatla tertunai hajat tu. Im looking forward to it!

Yeah, M! Cant wait... Where did they locate you?