Wednesday, September 23, 2009

Sexy Award

Dapat award SEXY dari my sweet Filzy-Zizzy and super-cool Ms Wana in Da House!

I just post one to answer the two awards, okay?

Sexy ke aku? Huahuahua~ (Okayh~ Aku terbayang ade orang yang pas bacer terus terase macam nak melawat En Restroom, silakan!)

~*~*~*~*~*~

Nyatakan 6 Fakta menarik mengenai pemberi award ini:

Untuk Filz:-
1. Murah senyuman. Manis macam ayaq gula! Juga sangat kind-hearted! One of the nicest people on the planet!
2. My first impression of her was she puts tonnes of plusshies and teddies on her bed and she loves chocolate!
3. She is not so girly-girly, especially when she's with her girl-friends. Kan puan empunya badan? Hehe~
4. Dia passionate about her works cos she got the brain and skill. Apentah keje die nanti, something to do with sound, media (I am not a technical person, sorry! Haha!)
5. Oh ya! Sangat mudah mesra! First time jumpa die pon die dah 'Hi~!!!" dan memberikan sinaran Ultra-UV yang tak mencederakan kulit anda~
6. Suka buat sign 'V' kalau amek gambar, hehe~

Untuk Wana:-
1. Appropriate. Not too little, not too much, she's like a nice cuppa tea~ Maksud saya Wana nih boleh masuk ngan mana-mana orang and she knows how to act in any occasion nicely~
2. Calm and cool~ My first impression of her was a sporty girl who likes to dunk and hung!
3. Although I think she is more of a I-love-yellow-or-green-or-blue person, she loves pink! But I guess she's not a Barbie-pink lover... Kot... hehe~
4. Dia dah dapat kerja and I am oh-so-jealous with her! Good luck, Wana~!
5. Dia nih juga berbakat besar dalam bidang-bidang arts. Pandai melukis you know? She designed the Convoice dulu, how cool is that?!
6. She won't smile with her teeth inside pictures, although she has beautiful fence, hehe~

Setiap Blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri:

Fakta #1: Baru saya sedar, selain warna merah saya gemarkan hitam dengan hijau... Tapi warna yang betul-betul boleh buat mood saya up adalah ungu!
Fakta #2: Saya fail bab-bab hafal/ingat jalan. Kawasan tempat saya tinggal pon saya tak hafal. Owh, I really need a GPS!
Hobi #3: Sebenar-benar-benarnya cita-cita saya kalau tak jadi pelukis komik adalah pembaca berita. Then nak travel the world ngan non-profit organizations untuk tolong orang. Tapi saya tahu saya ada tanggungjawab yang lebih besar perlu diutamakan dari ikut kehendak diri.
Fakta #4: I don't mind travelling for the sake of my friends, even if it's 500KM apart. So saya perlu amek lesen and get a MyVi cepat-cepat! Riding is fun, tapi takleh bawak kawan-kawan~ =( Pray for me to get a licence as fast as possible! Haha!
Fakta #5: I am planning to marry at least after I reach 28, haha~! Tapi skang hati dok buat flip-flop plak, payah ah Kak Beee~!!!
Fakta #6: Saya ni sebenarnya suka buat dialog. It happens naturally. Selalunya bertemakan drama miting tetingkap Kampung Paya Siakap. Tapi tak pernah tulis atau rekod, semuanya dalam otak je~ I also compose songs in my head, skang dah ade dekat twenty songs~ Just tak tau nak menzahirkan~
Fakta #7: Although saya dah ada sepasang Crocs, saya masih sependapat dengan orang ramai bahawasanya Crocs adalah jenayah fesyen paling teruk pernah dibuat manusia. Kenapa saya beli juga?
Fakta #8: Saya pernah beli album SOngs About Jane (Maroon 5) sebanyak empat kali. Satu kaset saya hadiahkan buat kawan sebagai farewell gift, satu hilang, satu masih ada. Yang last adalah dalam bentuk CD sebab sekarang pemain kaset dah pupus! Haha~
Hobi #9: Saya rasa seksi tu adalah subjektif. Ianya sesuatu yang indah dan ada dalam setiap insan di atas muka bumi ini~

Pilih 10 orang penerima Award Sexy ini dan describe tentang mereka:

1. Harris Zahari - Tahap kepercayaan atas dirinya sendiri adalah asset seksi paling berguna dalam dirinya~!
2. Hannah
3. Izza
4. Nisak
5. Suhaza
6. Firdaus
7. Ain
8. Arif Fahmi

Simpan dulu lagi dua, untuk sesiapa. Hehe...

Okies, nak menyiap-nyiap diri untuk ke KL. Selamat malam semua~!

-NymQ/EZ-

3 comments:

Achan Sinclair said...

Kejelitaan adalah hak milik setiap insan~

asFa said...

wee~ tahniah sbb dapat sexy award itu. Oh nyamoq. saya tidak bekerja lagi. Masih menjadi penganggur setia T__T btw, 1st impression nyamoq mmg tepat. I was an athlete & still love sport.

Selamat Hari Raya, Nyamoq~

AlexAlabasta said...

acan - Jelita di dalam, lahirlah jelita di luar~

asfa - Yes!!!

Haha, slmt hr ry juge~