Saturday, July 4, 2009

Do I sound sexist?


For a man who's not into MILF, aku rasa Jessica Alba adalah penjenayah paling hebat dalam dunia ini. Jenayah yang dilakukan - Berkahwin dan beranak.

Siapa yang setuju dengan aku? Jessica Alba dicipta untuk dijadikan fantasi bagi setiap kaum lelaki mahupun wanita (Yang sukakan cabaran), jadi adalah tanggungjawabnya untuk kekal unmarried, at least until the age of 35. She's a public property for the fantasy world!

But she married, and she pissed the whole world by getting pregnant and delivered beautiful babies (Just like the momma) and broke the heart of millions of people, especially me (Especially? Layak?!) =P

Just think, sebelum ni bermimpi menari zapin dengan Jessica Alba adalah nikmat dunia terbaik selepas tidur dalam selimut time hujan. Sekarang tubit sedikit ketidakselesaan bayangan itu kerana dia bukanlah the one we used to love, single and available macam dahulu. Dah ada laki, ada anak.

She's owned, but not ours.

Argh~!

Apa-apa pun,niat aku sekadar berseloroh. I am just kidding~ Aku yakin ramai lelaki yang berfikiran macam aku. At the end of the day, I'm still happy for her. Motip bende ini serius?!

Tapi kan, kalau lelaki dalam kategori "Harus kekal milik setiap umat manusia @ yang perlu kekal single) , siapa calonnya? Mungkin Ricky Martin kot.

Mungkin sebab videoklip ini (Lagu lama, harap maklum). He is an epitome of perfection~!



Chritina Aguilera pon hot jugak~ Hehe~ But yeah, she's married too... So, tears~

Till then,

-NymQ-

Ps - I feel so old writing this. Kids nowadays don't talk about them anymore, they talk about... I don't know, Wonderpets?

9 comments:

Achan Sinclair said...

pandai pulak ang berimiginasi ngan pmpn..kagum aku!! mungkin JA adalah benchmark yg diletakkan oleh beberapa bujang terlajak diluar sana (ni lah alasa knp depa xkahwin. Ok aku letey..br balik usha mmber kawin..la musim mengawan kot

izadchemuda said...

Ape kes Jessica Alba? ScarJo la wei. ScarJo lg mantopppp. Jessica tu mcm annoying skt.

firdausMohamad said...

ada kes lepas filem Jessica Alba kat wayang, cleaner jumpa kondom yg masih panas! apa kes??
mungkin lepas ni Megan Fox pula... siap tahu? :P

John Emmanuel Edmund said...

haha..

Achan Sinclair said...

shit..bley pulak cleaner tu peggang kondom dan merasa takat suhu kondom tersebut

Azrie Adzman said...

haha..achan,lu mmg bapak kelakar dunia pada aku..hee..tp serious dow,aku antara lelaki2 yg terasa kehilangan jessica alba dlm mimpi2ku..owh heartbreaker..

AlexAlabasta said...

Pergh~ Korang nih~!

(Bersiaran lansung dari UIA, y'all~!!!)

Charlz said...

huhu.. sedeh gak.. she was one of my celebrity crushes.. sama sedeh bile datok K rampas siti dari dakapanku~ T_T hehhee

AlexAlabasta said...

Tu ah, paling sedey sebab kawen orang tua. Aish~