Tuesday, June 16, 2009

Tag folder 6 dari Nisha

Okies, bayar hutang tag~

Oleh Nisha~

Instructions as follows:

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and describe about it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Since NymQ dah penah jawab tag nih dulu, so folder kali nie yang NymQ pilih adalah New Folder (6) , folder ke 6 iaitu 'Telok Batik', gambar ke 6.


Ni gambar time gie Telok Batik ngan kengkawan (Bukan CIS BBQ). Memang enjoy sangat! First time merase naik Banana Boat. Oh, First time juger makan penyepak kat kepaler time kene humban dalam air tengah2 laut dek pemandu boat yang menarik Banana Boat, kaki sape tak tau. Yang pasti memang mereng dua tiga saat dalam air, seb beik maseh ingat kene berenang ke permukaan, kalo tak dah arwah eden! Haha~ Pastuh gie dinner kat restoran tepi laut. Servis agak slow but makanan die nice~

Gambar kat atas lak... Taktau ape motippp gambar diambil berkenaan, macam nak buat meeting tetingkap je padahal nak naik Banana Boat je pon!

Okies, aku tag...

1) Billy!
2) Guru!
3) Filzah!
4) Jali!
5) Ms Laici!
6) Pidus!

Seb beikla ade hutang tag nih, leh la gak post mende untuk hari nie... Hehe. Tenkiu Che Nisha~!

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

3 comments:

filz said...

kne tag gak? huhu.. nnt ye buat. balik UTP nanti. kih3

nisha said...

wah..bagos2..
hutang tag sudah terbayar. haha

Billy Aman said...

?????ak ke??mne???haha