Saturday, May 30, 2009

What the...?

Korang mesti suker main Counter Strike (CS) kan? Dak2 laki yang takto ape itu CS nih macam orang Malaysia tapi takto sape tu Siti Nurhaliza (Motip dua kali berturut-turut nama cik Siti disebut?!). Game perang-perang, jadik terrorist atau counter-terrorist. AKu tak expert pon main, malah lebih noob dari Khai (Tak best la main CS sorang-sorang ,esti nak mein multi-player). Kan dalam tu kiter leh edit letak gambar kat dinding, poster ke ape ke?

Tengah-tengah galak berperang, potong stim betol biler sampai kat lokasi nih~




=P~

Hope rector doesn't mind if he sees this, hehe~ Just to remind us we need to study.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

5 comments:

Bajet said...

Aku dah lama bersara dari dunia cs ni. Tapi tak sangka lak korang boleh letak muka rektor kat situ.

Half said...

argh.. aku nk main tempat nih... dem..

AlexAlabasta said...

Haha~ Macam2 gamba ader menghias field kitorg, Jali~

Sile2~ Ajakla ayahanda sekali, baru best~

xx Miss Mango xx said...

dis game?? boringg...

balik2, "fire in the hole..!kebabomm!!" "tak pun, "terrorist win.."

AlexAlabasta said...

Haha~!

For us itu macam lagu yang mengasyikkan~