Monday, April 13, 2009

Tangan gatal~


Sebok la jugak sekarang. Final year final sem la katekan.

Dinner dah dekat, excited siot~! Daripada 5++ dak batch, 70% pergi that's great news. Hopefully everybody will enjoy that nite.

Sorry to someone yang tak dapat gie jumpe, balik blajo baik-baik. Dah takde rezeki nak jumpe kan? Redha je la... But Im praying for your well-being, my dear~

Still alot more pain to come.Tomorrow test Strategic Management, then project International Business, then presentation Malaysian Studies. Next week project dan assignment Data mining, project Strategic Management, pastuh oral presentation Final Year Project. Dalam keadaan tidak tenang walaupon setiap hari asyik melayan Meteor Garden+Hana Yori Dango+Boys Over Flowers.

Tapi sem nih rase sedikit best, I never thought that the gem is in the uni itself, my beloved batch-mates~! The Jan05 Carnival is truly amazing~!!!

Agh! Lamernye tak blog, ade banyak bende nak tulis aldo dah jadik sangat-sangat past-tense. Just wait and see when I got the chance to sneak into Google account biler ITMS tak bekerja, haha~!

Baru abes bacer lecture notes, nak tidoqqq!!!

-NymQ-

6 comments:

izzyzatt said...

hehe...time passed, without us even realize it, right?

Kersani said...

owh, yeke??

hehe. xpela, skrg tgh blaja sikit2..

owh, nak add???

sila2. orang baru blajar ni follow he dulu step2 org yg dah ada blog yg gempaxxx!! :D

AlexAlabasta said...

Yup, sob2~ Sedey dah tinggal lagi 2 bulan je for me~

Ades, mane gempax~ Biase2 je~ Huahua~!

ZiNnErA said...

sebelom abes mase kite kat cnie, aku demand ko ciapkan cite razak- izzanie..(memandangkan BOF da abes, so aku nk cite 2 plak eh)..haha..

ainsuffian said...

nymq NAMPAK comel dgn mencangkung bersama2 payung
ahakss..

AlexAlabasta said...

Erk! RnI! Alamak~! Haha~

Mekasih, Ain~