Monday, April 27, 2009

Sayang

Tak sangka sudah menjengah ke final week of my study. Selepas ini tidak tahu lagi akan teru sambung belajar atau terus masuk ke dunia pekerjaan.

Tapi yang aku hendak cakap di sini adalah betapa aku akan merindui rakan-rakan aku sepanjang perjuangan zaman moden ini. Yang lama kenal, yang baru. Kalau aku hendak listkan satu-persatu nama mungkin susah, jadi aku pukalkan jutaan terima kasih buat kamu semua kerana menjadikan hari-hari aku penuh dengan kenangan yang tidak akan dilupakan.

Terima kasih.

Yang masih di sini, teruskan perjuangan anda, yang tidak pula selamat menempuh hidup baru.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

8 comments:

Charlz said...

Randy Jackson : It's not the end, dawg, it's just the beginning. Yes, the BEGINNING! X)

Achan Sinclair said...

Pergh Charles..ayat macam Dato Fadzilah Kamsah..

ainnabella said...

takpe nyamuq. nanti kita buat get together lagi after 5 or 10 years.
mcm syok je!

Izzati said...

rilek en nymq..bertabah..

ntah la~~
bl tgk ko nyer blog nie....
aku rs ko adlh snow "white" yg cuba diracuni oleh ahli2 sihir yg jeles akn kehenseman n kemachoan n keayuan ko..

slh sorg nyer...mkcik karipap tu~~

BukanMior said...

nyamouq..ko kompem nak sgt keje ngan pet kan...dtg bilik aku kiter talk2 skit...connectionnnnnn

p/s: I know motherfucker who knows motherfucker.

AlexAlabasta said...

Huhu, Chalz. Sayu aku denga ayat ko~

Sebab tu aku sokong ko, Acan. Mmg Fadzillah~

5-10 tahun nnt jangan dtg bwk anak lak! Kang tak jiwa muda orang akte, haha~!

Oh, Izzati. Kalo aku Snow White, ko jadiklah seven dwarves ye? Leh protect aku dr Nenek Kebayan Awien.

Connection? Tak perlu, kang connection tu sekali join ngutuk rambut beralun aku!

redhuans said...

mouqs2..ko dah nak abisss dah study..congratsssss!!!!!...wawawawawa....aku baru nak abis 2nd year..tuh pun strugle nak mati...ader 3 taun lagi....wawawawawawa...nak abisss study jugak..wawawawawa.....

AlexAlabasta said...

Haha. Sabaq ak, Shedot, masa hang tak sampai lagi. Aku ni taktau nak buat apa pasnih~