Thursday, January 29, 2009

Ke karaoke ku karok

Okies, ini entry saje2. Sekadar menayang keriangan rakan-rakan time karok arituh. Aku rase ni la first time aku karok majoriti lagu pop yang tidak dikuasai oleh Iklim, Slam, Wings tetapi Westlife, NSync dan... Ramlah Ram.

Matilah, yang penting puas! Haha~!

"I wanna hold you hand, I wanna hold your hand~!" Nyanyi kanak-kanak riang dalam keadaan kekok sebab semua jantan. Kelihatan saudara Iffat masih tersipu-sipu malu nak pegang mic.

"Hingga akhir nanti~" saudara Karim begitu khusyuk menyanyikan lagu Alleycats sambil En Bert mein gitar angin~

Iffat bile dah naik syeikh~ Ni dua ekor ni ahli kumpulan nasyid mane ntah nih?! Ishk2~ Kene report Jaffa nih~


Selepas penat melalak sampai hilang-hilang suara, pada pukul 2 pagi kami pulang ke tanah air. Sebelum itu kami singgah di Sithik bagi menegup segelas dua air limau buat recover suara.

Nyesal tak nyanyi lagu 'Kain putih' tadi....hish~

"Mane air limau nih?! Dah ala-ala Tara Reid dah suara aku nih... Mamak!!! Mamak!!!" - En Achan


Kesimpulan - Esok lusa jom karok lagi. Kali ni Siti Nurhaliza sepam!!!

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

7 comments:

incik neng said...

haha itu ifat ke? dah macam bandi amuk sudda ....apsal gambar kamu takde? kaber perut la tuh .macm ciss

tag aku sile buat

Nad Eusoff said...

nyanyi lagu Kau Kunci Cinta Ku ke?
hazab okeh..
ahahaha

gigih kamu karok

cendawanintim said...

have fun!

AlexAlabasta said...

Ning, letak gamba NymQa kang M Nasir amek buat anak Sri Luncai kang xleh lak nak keje ngan Pet, huang~!

Oh, lagu itu memang lagu wajib! Sampai anak tekak terkeluar 3 4 kali pon tiap kali karok mesti nak amek! NAd ske karok lagu ape?

Yezza, kak~ Yezza~ Hehe~

yatt said...

sekali sekala g enjoy mcm ni best gak!!!
slmt berhapy..

AlexAlabasta said...

Mekasih~

Dh jatuh tahap ketagih dah nih, huhu~

ifat said...

ye yeahhhh.. bendi amuk..
camne aku nk pgg mic ade 2 je isk2..

oi neng balik2 kite g karok