Wednesday, December 3, 2008

Sekolah Tuanku Abdul Rahman, Ipoh, Perak

Ini je gamba yang aku ade, nak lebey buat blog sendiri!


1) Well, well, well, fellas...

Starian004 skang dah ade blog, so jangan malu jangan segan, buatla lawatan sambil belajar ke sane sekali dua ye? Blog baru bermula so...

Please be gentle~

Ngee!!! Ngeri sungguh ayat itu! Tapi korang check it out ok? Nanti2 akan ade post2 menarik... Tunggu dan lihat~

Lawatilah Starianstand!

2) Lupe plak! Lame gile aku nak bagito pasal filem ni! Filem ni adalah hasil buah tangan dak-dak STAR sendiri. Mungkin mereka bosan, mempunyai 25 jam sehari, 8 hari seminggu ataupun mungkin juga mereka sudah khatam buku teks sejarah tingkatan 5 semenjak daripada tingkatan 1 lagi, mereka mempunyai banyak masa terluang untuk menghasilkan video ini.

Apa-apa pun, aku bangga dengan kamu semua! Walaupun tidaklah segah Brokeback Mountain ataupun seenjoy The Love Of Siam, kamu tetap menghiburkan dengan lawak bangang kamu, haha~

Dasar budak STAR~ =P

Ini video 1 daripada 11 bahagian yang ade.


Nak tengok yang selanjutnye bolehlah ke XRidhwan.

3) Susah betol la nak post semenjak lappy dibawak larik, huahuahua~! Tenet mein lip lap lip lap nih yang tak besh sket, but no worries, I'll be coming back!

Till then,

Adios amigos!

-NymQ-

3 comments:

redhuans said...

buduwhsss giler lawak2 dak star nih..siryess depa mmg dah khatam buku teks sejarah..dan lagi dok wat movie..hahaha...tp creative laa..

AlexAlabasta said...

Haha! Kongretz untuk kanak2 riang~!!!

fakhruddin said...

eh form 5 sama batch dengan adam effendy ek?