Thursday, March 24, 2011

24




When you're so bored travelling alone, you tend to cam-whore~


1) Sekarang suka sama lagu Avril Lavigne's Stop Standing There. Muzik best, lirik best.
2) Sudah mencecah 98KG! memang lansung tak jaga berat badan. Hampeh~
3) Lawak Kampus is the next best thing to How I met Your Mother dan Friends dalam bentuk buku komik. Tahniah Keith!
4) Travelling for works might sound fun but when it takes almost every of your weekend, you just gonna be mad. Like, seriously mad.
5) So I sing everyday, while riding to work and getting home. Scream as loud as I can to any song popped in my head. Such a stress releaser.
6) Archery is quite best rupanya. Especially kalau bayangkan target tu muka-muka orang yang kita tensi, haha!
7) Just when you thought you're doing great, the feeling crept back in. How do I end this looping battle when I've already raised my white flag?
8) Huhu, sedih bila ingatkan my kaklong dah nak kuar dagangan, masuk Carigali. Huhu~! Ape-ape pon wishing her all the best gak~
9) Oh well, Putih beranak lagi~ Oh well~
10) God grants our wish in the weirdest possible way. Macam hari tu time Family day CSvD, I was hoping to get a Lock&Lock container. turned out I got a voucher and my friend who won the container didn't want it. So we traded, hehe~
11) Was looking forward to the lappy actually, my lappy ni is quite nazak already. tapi no biggy, tidak menjadi Zaiton Sameon sangat pon.
12) Terasa the latest tudung trend dengan batu permata kat depan ala-ala parting hair tu macam 90% the makcik sangat. Tak muda you, tak muda!
13) Konfem power spek perlu dinaikkan. Tengok signboard pon sekarang dah kena squint mata. Oh, duit lagi.
14) Camnelah nak kumpul duit beli rumah ni? Cita-cita nak bagai, siap satu rumah di KL dan satu tanah di Penang sebelum umur tiga puluh. Menabungnye idokleh juge.
15) Hmmm, bila duduk di rumah, teringin pulak nak bubble bath dengan Body Shop mulberry. Nikmat derrr~! Sambil baca buku layan air panas dengan mmarlboro Light. Fuh~!
16) orang kata aku ni blur, tapi aku kata aku memahami dan berfikir dengan mendalam.
17) I'm lack of things to write sebab sekarang ni semuanya banyak pasal kerja. Takkan nak cerita pasal SAP kat sini? Paham ZVBD? ZVBDEF? MR05??? Paham??? Tak paham kan???
18) Dulu kecik-kecik UPSAR ke ape ke, paling besar pon mainan robot ke, duit simpanan RM200 ke. Skang ni kalau dapat UPSAR bagus, boleh mintak alienware laptop lagi! terkear aku dengar demand budak-budak sekarang!
19) Oh ya, aku dapat iPod! Sebenarnye mintak blue tapu takde stok so dapat kaler dark grey. Sampai ke hari ini still belum fully utilized since I already have my Sony MP3 yang saya rasa comel.
20) Bilik saya sangat serabai sekarang ini. Banyak sangat barang yang belum diunloadkan lagi sebab baru balik duduk di rumah hari ni. mak mertua dataang tengok boleh rejek dan dan tu jugak.
21) Wishlist tahun ni - Turunkan berat badan (Yeahhh, right!), melawat Singapura/Indonesia, join at least satu komuniti amal. And of cos, theehee.
21) Rindu Tekad pulak tiba-tiba. Entah bila la nak sambung balik?
22) Weekend ni nak lepak ngan femili puas-puas! i hate Sunday for asking me to go to Prai.
23) Hmmm, betul gak kate Mahen, I will talk about one particular thing over and over again until it's over. Just like this Prai thingy.
24) Tak terasa apa-apa beza pon, age is nothing but a number.


Thanx mom and dad for making me me, except on the physical part cos it's my own fault for surrendering too quickly to food, hehe~ Without them tiadalah aku. Loved, love and will love them forever! And to my sisters yang senantiasa di sisi. belajar rajin-rajin or I will kahwinkan u two awal-awal! My families yang tidak lupa daripada ingatan, di Penang, Melaka, Pahang, Perak. And friends, korang da bomb! Koranglah yang mencorakkan kanvas putih ini.

Putih ke? hello~ (Gi suluh dekat cermin)


Till then,
Ciao~!

-NymQ-

4 comments:

nanad said...

"Putih ke?" ~~~ bhahaha awak tu cokelat! hah! bak sini Ipod anda :) since u already have ur MP3 aite :) abang kan hensem~^^

p/s: bg adik kawen dulu!

siti murni said...

Mulberry is okay! But marlboro...a big no no ya....hehe

meen said...

real friends will always b there for u nyamouq~

luv2 dengan post secara personal ni~

AlexAlabasta said...

Hehe~ Thanx~