Wednesday, September 1, 2010

Hati dan paras rupa

Pemberat untuk pasangan yang diingini adalahs eperti berikut:-

Good listener = 5%
Look = 5%
Have a sense of humor = 5%
Look = 5%
Understanding = 5%
Look = 5%
Caring = 5%
Look = 5%
Romantic = 5%
Look = 5%
Intelligent = 5%
Look = 5%
Respectful =5%
Look =5%
Kind-hearted=5%
Look=5%
Stable as in salary must be more than RM4k = 10%
Look = 10%

Tak percaya? Jom saya buat satu test yang simple dan senang untuk korang semua participate.

Perempuan - Antara dua pilih di bawah yang mana pilihan korang:


Abang A - Gaji Rm1000 saja sebulan, tak ramai kawan, average list yang di atas kecuali mukanya (Yang konpom-kompom penuh 50%) adalah sekadar 2%, kecuali sense of humor, maybe 3%



Abang B - 4% untuk semua di atas kecuali look yang memang kompom 1%. Oh ya, kind-hearted dia perfect 5%. Oh ya lagi, ada banglo sebijik.


Senang kan nak buat pilihan? Kacang sangat ni!
Then, untuk lelaki pulak:


Gadis A - Tak pandai buat lawak, masak pon tak pandai. Average skor di atas kecuali muka (5%) adalah 2% juga. Mungkin kat kind-hearted tu dia 3%, tapi it depends on hernmood


Gadis B - Sense of humor perfect 5%!!! Understanding, caring, respectful, kind-hearted pon perfect 5%! Intelligent ngan stability 4%


Ni pon aku rasa sangat senang nak buat pilihan. Mestilah korang akan pilih abang A dan gadis A, kan? Muka mesti attraction paling penting oleh seseorang tak kisah la dia berperangai macam mana pon.

Ada siapa-siapa yang pilih B? Serious pilih B ni?!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Till then,
Ciao~!

-NymQ-

4 comments:

~Luxciéle Zinn~ said...

Errr...?

nanad said...

hehehehe (^-^")~

msApple said...

EZ.. i pilih abang A.. sbb die ada banglo... wah! tibe2...

susah laa nk buat pilihan kan? tp smua org nk yg terbaik... tp kalau for once kite tgk hati die dlu dr muka die ... boleh kot? ;)

syazanaIzzati said...

abg A tu julian morris ke? haha
well, my kindness is average so i cant choose. LOL