Tuesday, July 27, 2010

What's new?

Yeah, sorry. Lack of updates and catch-ups on the blogging world. Ntahlah, takde mood sngat skang ni nak menulis-nulis, maybe creativity dah kurang atau maybe dah pemalas (I bet on the latter reason).

So what's up with me nowadays?

Nothing much, masih macam dulu. But I did cukur my misai for the first time!

Huhu, muker bogel~

Hari tu time minyak naik firt time la I bersengkang mater malam tu kat Tower KLCC ngan dak-dak System Management Unit sekali ngan Juzaili si planner berjiwa gigih dan En Faiz, our manager.

As we were waiting until midnight, we went lepak-lepak at Starbucks kat bawah and I found the coolest tumbler ever! Design Your Own Tumbler tumbler! Without second thought I beli, and I am oh-so-happy with it! Haha~

My design. Blue, ok la. Not too gay for flower pattern kan? Hehe~

Tapi tak nampak sangat cos bottom tumbler hides the image, haish~ Nak wat barulah~

And the greatest news so far, Snowy aka Puteh dah beranak! Yeay~!!! Triplets kembar seiras, only one a bit grey-ish. So kalau these three nih bulu macam Michael, they will be given to Jalal and Izza as promised a long time ago! Haha~

Good job, Puteh!

Tembuns~ better not give them names now until we're sure whether they're Bobby's or not

Erm, I think that's all kot for now. Again, sorry for lack of updates. I'm a bit occupied nowadays. Ni pon I terhapdet sebab tak ngantuk pas tidur petang tadi sebab jatuh motor (Oh ya, saya buat drama guling-guling atas Penchala Link time hujan. Seb bek takde keter kat belakang!) KKP punyer story pon dah terkubur, kesian c.Nasir yang menunggu, hehe~

Anyway, thanx for datang melawat. Nanti-nanti I senang I lalu-lalang kat page korang gak~

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

3 comments:

nisa' said...

jalal tu jalal jalil ke?... nk bg kucing ke?

ayahchak said...

Abah gerenti...semua tu kitten Bobby's

AlexAlabasta said...

Aah, die dah namekan dah pon - Panda! Haha~

Yup, sama macam Put-Put dulu lah depa la ni~