Saturday, April 24, 2010

Aku tak curi!!!

Ari ni teman ofismet gie Low yatt sebab die carik anti-virus. Dalam sedar tak sedar kami berjalan aku perasan ade satu beg plastik kaler merah dalam tangan aku.

"Eh, biler mase lak aku beli barang?"

Harddisk rege 200 hengget sape aku bantai ni?

Sian Cik Nik, dari nak lepak Starbucks, kene lak ikut aku carik kedai asal harddisk tu. Naseb bek jumpe. Dan plan2 lain semua tolak ke tepi kejap, lepak dalam Low yatt dekat2 lima jam pasal bende tu! Haha~

Ps- Sori ah kalo tuan die jumpe balik, plastik merah tu dah tak macam beg plastik. Aku ade habit carik2 beg plastik dekat bahagian pemegang die kalo aku khayal berjalan/bersembang/berwindowshopping~ =P

-NymQ-

4 comments:

::The TypeWriter:: said...

cam tikus suke2 carik2 plastik beg.

siti murni ishak said...

hahaha...boleh pulak gitu...

umi_e said...

salam... harap tuan punya akan dapat emula... jangan nanti, tuan punya tak dapat, orang lain yang dapat... kesian...

AlexAlabasta said...

Tikus pe? Tikus mondok~

nak jadik cerita, Murni... Hehe~

Inshallah... Harap2 tuan die jumpe la~