Tuesday, March 16, 2010

Nak...before cecah 30 tahun...

1) Nak travel the world at least dah melawat lima buah negara especially Jepun, kat Kyoto.

2) Nak beli kereta, sekurang-kurangnya MyVi. Hasrat hati nak Beetle je~ Aku tak minat kereta besar-besar~

3) Nak beli rumah, sekurang-kurangnya rumah teres.

4) Nak ade novel ilustrasi sendiri. Dulu pernah buat dalam buku nota, dah tak tau ke mane buku tu~ tajuknye wednesday For Caleb~

5) Nak jahit AT LEAST sepasang baju design sendiri. Mesti cuba!

6) Nak belajar photoshop sampai gempak!!! Saye rase Photoshop skill adalah sangat-sangat-sangat berguna!

7) Nak belajar bahasa asing, atau sekurang-kurangnya asah balik bahasa Mandarin saya yang dah berkarat total.

8) Nak belajar bahasa isyarat. Yup! Terus terase nak belajar pas tengok Glee episod 11 (Hairography). The very the touche~!

9) Nak kompos semua lagu-lagu yang selama ni just terbuku dalam otak saye je~ Saye actually dah ade 20++ lagu yang saya 'cipta' dalam otak.

10)Nak beli euphonium. Nak main euphonium balik. Rindu euphonium!

11) Nak belajar tangkap gambar dan memiliki kamera profesional... Oh I so wan it!!!

12) Nak antar parents gi Haji. Say epon nak join kalau mampu, tapi diorang dulu la kan? Sekurang-kurangnye gi umrah dulu ke...

13) Nak yang itu, theehee... Gatai!!!


Korang nak ape?

-Izzuan-

8 comments:

Charlz said...

GATAIII!!!! hahahahahhaha~

incik neng said...

ak nak tgk ang kurus balik itu ja... ik3

syahirah alyahya said...

amiiinnnnnnnnn..
kawen pangge naaa EZ!!
hahha =)

::The TypeWriter:: said...

no komen - kesan dr die delete komen ak sebelum ni..

cik sentul & associates said...

nyamouq~~

jom2.. aku ada cara =)

aku sndiri dh beli kereta, bro..
apsal lmbt ko beli satu?
isk3..keje petronas dh.. =)

AlexAlabasta said...

Charlz - Haha! Evil, mimik aku~!!!

Ning - I am dreaming it too, dude~ (-___-)

Irah - Inshallah... Tapi sapa yang nak kawen dulu ni? Hehe~

Kay - Dah2 la majuk, I still sayangkan you~~~

Ain - Nak amek kete kene ade lesen dulu, theehee~

kersani said...

nak gi korea, pastu bawak Tae Yeon SNSD pegi amusing park kat Seoul!

hehehe...

tolong doa eh?

:P

AlexAlabasta said...

Ohoho~ Aamiiiiiin~ Moga2 tercapai,heeh~