Thursday, December 31, 2009

2009/2010

Omaigod...

Tahun 2009, banyaak kot perkara yang aku lalui. Antara tahun yang aldo tak sempurna, banyak kenangan yang aku lalui tahun ni saja. Tak macam 2008, tahun 2009 memang meninggalkan kesan kepada aku~


Karnival Jan'05. Dinner batch. Kenal dengan lebih dekat kawan-kawan batch. Seronok betol dapat berkumpul ramai-ramai bersukan, buat aktiviti semua, and paling penting buat sama-sama~! It's been a privilege, y'all~!

Final year project. Oh, waktu ni masa sentiasa rase tak cukup, tapi projek tetap buat last-last minit, haha~! MS Savita tetap cool, best betol SV aku nih~ Oh, lupe nak cakap. First time pengalaman aku hidup belajar, kena halau dari kelas, haha~! Dr Bob yang tak best~ aku bagito Acan ape yang die tulis kat depan sebab acan tak nampak, die cakap kitorang bising and halau pulak!!! takpe, kenangan~

Then abes belajar. Tanah UTP, bile lagi aku nak jejak? Terase time ni time yang paling mencabar bagi aku sebab terpisah dengan kawan-kawan. Most of them banyak kat Tengah ngan Selatan, aku duduk Penang. Oh, hidup aku~!

Masuk GEMS. SANGAT seronok! Banyak mengubah diri aku menjadi lebih extrovert. And met lotsa fabulous people~! Love them so much, diorang la sebab-sebab aku sentiasaa happy belajar kat Trolak!!!

Dapat tawaran kerja tapi positip dadah. Huiii~ Ulang-alik Penang Perak setiap minggu nak selesaikan benda nih, tapi alhamdulillah I'm negative~

Gie PIPE. Again, ramai kenalan yang aku kenal dan yang paling penting, Cohesiveness~!!! Still glad dapat jumpe diorang kat tempat kerja, hehe~ Tapi dah ade ahli tambahan, Ansar. Haha!

Masuk ofis. Duduk umah sendiri. Tapi tak terase dewasa lagi, hehe~ Ape yang aku boleh cakap? Kehidupan sebenar baru bermula~!!!

Abah pon tukar kerja (Which is a very big leap for him, since he has served his previous company for more than 15 years).


So, ape untuk aku tahun depan?

IDK, just hoping for a tranquility in work. Stability. Happiness. Fortune. Wekkk!!! Semua nak, haha~! Ape-ape pon, harapkan tahun 2010 akan mencipta banyak lagi kenangan-kenangan menarik dan orang-orang baru yang bakal mewarnai hidup aku~!

To y'all gak, moga tahun 2010 akan melakar banyak kejayaan dan kecemerlangan buat anda semua~!!!

Happy New Year~!!!

5 comments:

nisha said...

eh..dr Bob mcm menyeramkan jeh...halau ko dari kelas?

aaaa...sem depan aku ade ambik subjek dia weyh..

AlexAlabasta said...

Nisha~~~

Beware~~~~

Bajet said...

Selamat Tahun Baru Nymq

Drum Kit said...

hey good luck utk hari mendatang!

AlexAlabasta said...

slmt tahun br~!

thnx pdus~ u too~!