Sunday, August 16, 2009

Aku, PETRONAS dan dadah

This is, like, super big news and it's weird news so I'm writing it down.

Like what you've known, I will probably be working in KLCC next month. Gotta do the shitty papers and medical check-up.

Guess what? Medical check-up aku tak lepas beb!!! Tau kenapa?

POSITIF DADAH!!!

Seriously, this is no freaking joke. Due to the H1n1 FLU, I got fever and cough and flu and all the shitty stuff. So kena la minum ubat batuk. Sebab ubat batuk tu la sangkut, huhu~

Honestly dude, if I do drug takkanlah I am this 'sihat' kot, 92KG~

Huaaa~!!! Taklehla aku balik Trolak awal lagi, rindunyalah kat diorang~!!!

Oh ya, sekarang ni konvo dah lepas. Nanti KALAU AKU RAJIN, aku poskan pasal konvo. Tengah sedikit tensi sebab kena buang masa balik buat medical check-up lagi sekali.

Ermmm.... You all yang baca pasal ni, wish me luck okay? Hopefully I'll pass this second time.

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

Ps - Hopefully it's not because of my smoking, theehee~ Adam, don't get mad at me if it's true, dear~

8 comments:

filz said...

dear, good luck for the medical check ups tu. nnt u da kerja, jgn lupa belanja i tau. i tk dtg konvo tahun depan. sbb masa tu tarikh nikah i. (hahahaha. ye sgt la tu) :P

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

jijie said...

oh no..menggerunkan je membaca entry kamu kali ni..huhu..

ape2pun..all da best bro!

nisa' said...

nymq hope ko pass 2nd test.. siannye ko... hehe.. nway nak pics la.. ri tu lupe nak amek.. yg dr hp ko tu.. again all da best k.. aku doakan ko.. hee

ctkay said...

nymq!jgn mnum ubat batuk time nk g mdcl checkup after this.wish u luck

izza` said...

jemput2 lawat i kt lvl 32 lak! lol!

& nymq. da bape kali lengan mu d cucuk utk darah? hee.. or was it dari air kencing je? kalo kencing je x kesah la. kalo blk2 amek darah, cian la ehe. hope kamu lepas!!

anzec said...

ala nyamuk..
ko ckp la ko slalu mkn NASIK GANJA kat ipoh tu..
ape da doktor nih.ORG IPOH kot...
haha

AlexAlabasta said...

Filz! Thanx a lot for the bouquet! Appreciate it so much!

Thanx Hapi~

Tu ah, Jijie. Huhu~ Sedey2~

Ahh, Nisa'. Nanti I'll send it to you either thru emel or facebook k?

CTKay, bahek!

Die guner urine je, Izza. Seb bek~ Nway, hope to meet ya sampaila bertahun2 kat tower satu. Wish me luck~ Inshallah~

Aku dah cakap dah kat doktor tuh, die buat derk je. Asyek repeat "Saya tada tau nasi ganja, saya tau white coffee saja sayatau la~!"