Sunday, June 7, 2009

Post selit - Panas

[Gambar akan diletakkan kemudian]

Sekarang nih panas tahap Oh-My-God~!!!

Bahang beb rumah gua sekarang, nak tido petang memang takde nikmat, nak kuar jalan-jalan macam nak tempah maut mati terbakar (Ingat orang extra-tan taklkeh terbakar kulit ke?)

Tapi malam-malam best. panas sangat, parents allowed tidur dalam bilik diorang cos it's the only room yang ader air-cond, huhu. Sian kat kami anak-anak kan?

It's kinda weird the whole family (plus Aina Sofia, cousin yang memang rapat ngan family) sleeping together in one room, but it's fun too! Kinda like a sleepover. Mak memang tak tau nak berhenti bercakap, macam-macam kenangan die cerita. Abah pulak snores REAL LOUD! Macam engine motor. kadang-kadang siap berhythm lagi "Krohhh brrrr fiuuu, krohhh brrr fiuuu~!" Haha! Aina and Nadiah too! Ishk ishk ishk!

Yang pasti NymQ tak snore!

Well, life kinda boring nowadays. Apart from doing kerja-kerja pem'bibik'an kat umah dan mengalih bahasa dokumen-dokumen, memang takde buat ape2. Got a few interviews pon takleh gie sebab called PETRONAS arituh and they made it clear I'll breach the contract kalo join company lain before diorang umumkan I'm recommended or not for PETRONAS. Some of my friends did go, like Jannah and Bert, Ayu, Syaima', Bob for CIMB and Hazwana untuk Celframe... Goodluck you guys!

Nak visit kawan-kawan kat Selatan la, but not now, maybe later.

Anak-anak kucing dah mula diedar, hope they'll be happy in their new homes. Bonnet, biler nak datang amek kucing untuk Misss... Ehehe (Gelak gatal)

Okies, probably I'll stop blogging fror a few days (maybe even after the 10th) sebab my relatives are having Jom-attack-rumah-sedara-mara-sempena-cuti-sekolah fever. Nie pon sebab ketagih sangat nak memblog. Haha~!

4 comments:

Asfa Asfera said...

TQ Nyamoq~ But I'm not PETRONAS Scholar Holder. So... I kinda free ^^ Slamat menyerang rumah sedare mare~

AlexAlabasta said...

Thanx Wana! I hope you get the position~!

Ps- Bacer twitter kamu, macam hepu je~ =)

livb said...

after 10th sila update part terbaru pasal razak izzani.XD

AlexAlabasta said...

Working on it, dear LivB!!! Doakan kejayaan cerita~!!!