Wednesday, March 11, 2009

Open table kat Rusna

Gie makan kat Roosna baru. Best2~! Almaklumlah makanan ditaja pelajar cemerlang intern~ Hehe~

Selepas beberapa kali berlaku aktiviti postpone-memostpone, akhirnye dapat jugek kami bersama-sama makan besar dengan gembira sekali.

Pergi berempat je, me, Kay, Wana and Filzah.



Lame jugak menunggu malam tu, maybe sebab kedai-kedai dalam UTP banyak tutup. Lapar sangat, makan keropok dulu, orang kate appetizer, hehe~


Dan malam tu restoran Rusna memang penuh ngan muker-muker dak-dak UTP je lah, macam kat meja sebelah nih. Belakang kitorang sebenanye kanak-kanak riang wanita UTP juge, tapi seganla nak pusheng blakang snap gambo diorang. Kang ade pulak yang kene baling sambal timun~!!! (Ade ke sambal timun kat situ?)

About 10-/+ baru sampai, tapi sungguh meriah. Dapat ke habeskan nih? Dah la wakil pembersih meja cumer aku sorang je, haha~!

Menu - Ikan siakap masak tiga rasa dan masak sweet sour, telur bungkus, sayur kailan, sotong goreng tepung, ayam goreng tepung dan tomyam.

Orang yang baru datang/ nak balik kalau lalu kat meja kitorang mesti buat muker "Melantak ape budak-budak nih?!" Kisah ah!






Kay sebagai En 'SMS ON DIET' memilih makan bihun goreng. Kurus tak Kay sekarang? Kurus tak?


Wah~!!! Memang puas makan malam tu. Terima kasih kepada si penaja, bukan setakat membelanja kami bagaikan peri-peri biru memebelanja Cinderella ke majlis tari-menari, malahan beliau merupakan seorang hos yang berjaya kerana tidak lekang melayan kami dengan konsisten sekali. Kamu memang bestlah~!

Okieslah, di kesempatan ini NymQ nak ucapkan tahniah kat semua-semua dak-dak yang dapat result cemerlang intern korang. Lambat sikit takpe ucap, rezut tak expired kan? Hehe~

Till then,
Ciao~!

-NymQ-

2 comments:

cik k♥dah said...

wosh benci..!

tiap2 kli nymq mkn best bkn nk ajk..benci ar cmni!!

wakaka..cm ade kne-mngena..hik3x..

AlexAlabasta said...

Nak wat camne, hehe. Org yg open table, xleh la nak ajak~