Wednesday, November 19, 2008

Si chumilll Teletubby~

Bestnyer, NymQ dapat adek sedare baru, yeay~!

Here's da pic of the proud mommy and dady, sambil ade Datin sebagai watak pipih di tepi...
"Huh~! Ko sengehla puas2, HAKU neih yang penat berhempas-pulas push-push ngan dokter tadik ko tao?!!!" Ngomel makteh kepade Pakteh yang tersengih sampai ke telinga~! Siap telinga pon sekali-kali sengih, hehe~

Sangat chumill dan sesuai dipicit-picit pipinya dan digomol-gomol sebab die maseh mempunyai bentuk muka kacang merah~ Pipi bam-bam~! Beso nanti sure hotness macam Abanglong die uollls~ (Motippp?!!!)

It's true angel does exist~

Name die Alia Nabiha binti Al-Haffiz~ Anak sulung Pakteh and Makteh NymQ (Dua-dua berusia 23 tahun) Gender - Cute female teletubby. Hobby - Senyum sorang2~

Nurse Rogayah menurunkan ilmu perbidanan sambil tangan pantas membedung Yaya yang terguling2 macam patung Jepuin yang berdiri balik tuh~

Yaya, darling, tunggu Abanglong balek okay? Prepare pipi siap-siap, kontrol ayu and maintain cute. Imma grab you the soon I step ma foot into your house!!! Roarrrr~!!!

Alhamdulillah~Moga Yaya membesar menjadi anak yang solehah buat kedua-dua orang tuanya... Amiiin~

Tak sangke dah jadik ayah Pakteh aku nih. Dulu2 ingat lagi dierla yang ngajor aku ngan Amy makan taik idong. Sedap katenye... Ia tak sedap, ia masin...(-___-||)

Untuk pengetahuan, Pakteh and Makteh NymQ ni semenjak dari tingkatan lagi dah kapel, setia uollls~! Dan aku mengucapkan terima kasih buat Makteh kerana menjadikan Pakteh seorang yang bertanggungjawab dan seimbang. Nak-nak anak2 kampung yang lain2 banyak sesat di tengah jalan~ Same la macam Datin ngan Dato', pon kapel time mude2 belia, tapi kekal sampai sekarang. Kapel dari kecik, kekal je sampai ke tua. Pastuh dapat baby chomel2, ngahaha~!!! bab kater Leyl, "I loike! Loike! Loike!"

Kesimpulan - Biarlah mencari dengan akal dan hati, bukan nafsu semata-mata~ Yang penting ape2 pon matlamat, setia, ingat yang Esa~(Kaitan la sangat???!!!)

Salam kegembiraan dan salam tahniah~

-NymQ-

4 comments:

ainsuffian said...

waa....subhanallah...
chumil bangat baby tu...

nymq, anda bile lagi?
ehe~ ^___^

valium said...

oi
orang cakap pasal teletubbies
dia pun nak cakap pasal teletubbies
hehe
congratulations on the baby
itu seperti sangat cute
boleh kah saya makan dia?

Achan Sinclair said...

Hahaha...pak teh ko memang perangai kecik-kecik dulu..ko mkn bnde2 utk santau ni..patut r ang jd cm la ni nymq..tune lari..hahaha

arrghh..tak de..aku nk gigit telinge die gak..nyum2

AlexAlabasta said...

Ain... ngaaa... Sampai seru, datang la... (Melarikan diri)

Leyl - ahaha, coincidence. Dah la about twenty minutes earlier I was reading Teletubbies ertcle kat Wiki (Jgn tanye mcm mn leh terbace), then bkk lak blog Leyl. last2 nampak Yaya pon ala2 Po (TB kaler merah), haha!

Achan - NymQ cam skang yg vogue dan best nih? Aah, syukur atas azimat taik idong~

Leyl dan Achan, kamu tidak dibenarkan makan bayi ini... (-___-||)